Răzvan Simion şi Dani Oțil, ruşine uriaşă la TV. Ce au fost puşi să facă matinalii de la Antena 1 de dragul emisiunii

Badea Violeta 22.07.2021, 08:57

Răzvan Simion și Dani Oțil au pornit un dialog spumos legat de Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo. Cei doi matinali au vorbit despre câteva sporturi care sunt incluse în cea mai importantă competiție sportivă din lume și au făcut o dezvăluire senzațională. Fanii s-au amuzat cumplit când au auzit. Iată ce au fost puşi să facă matinalii de la Antena 1 de dragul emisiunii!

Răzvan Simion şi Dani Oțil, ruşine uriaşă la TV

Răzvan Simion şi Dani Oțil deja ne-au obișnuit cu glumele savuroase pe care le fac în fiecare dimineață. De această dată, în ediția de miercuri, 21 iulie, cei doi matinali de la Neatza au deschis un dialog legat de sporturile mai puțin cunoscute pe care le vom putea vedea la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo.

Totul a pornit de la iubitul Dalianei Răducan. Chipeșul prezentator a povestit că a avut o discuție cu fostul mare tenismen, Ilie Năstase, legată de  importanța Olimpiadei. Prezentatorul TV i-a dat dreptate fostului campion care s-a declarat dezamăgit de probele sportive existente la Jocurile Olimpice.

Cu toții știm că Dani Oțil este pasionat de sporturile extreme, iar Răzvan s-a arătat uimit de faptul că bunul său prieten nu a încercat să practice și bungee super fly. Dani Oțil i-a dat replica imediat „păi e cam feminin”. Ulterior, Răzvan a dezvăluit că cei doi au prezentat zumba, la începutul acestei emisiunii.

„Răzvan: Avea dreptate Ilie Năstase când spunea că nu mai e interesat de Olimpiada de vară, că au băgat sporturi care nu sunt sporturi, precum șahul. Vor să pună breakfance, climbingul și skateboardul. Mai e un sport, bungee super fly.

Dani: Stiu, am vazut pe Youtube. Esti legat cu doua corzi elastice si topai

Răzvan: E un sport pe care nu l-ai incercat tu și de asta mă sperie.

Dani: Eh, pai e cam feminin

Răzvan: Ei, asta e buna, Dani. Am prezentat noi zumba, la inceputul acestei emisiuni, cu cativa baietei care erau in spate, usor jenati, care acum sunt campioni mondiali.”

Razvan Simion si Dani Otil, rusine uriasă la TV

Care este numele adevărat al lui Răzvan Simion

Într-una dintre edițiile de la Neatza, Răzvan Simion a dezvăluit un detaliu neștiut de către fanii lui despre el. Îndrăgitul prezentator TV a spus în direct care este cel de-al doilea prenume al său din buletin, iar acesta are legătură cu sărbătoarea Sfinților Petru și Pavel. Pe Răzvan Simion îl mai cheamă și Paul.