Ramona Olaru l-a certat pe Răzvan Simion în direct. Cum a enervat-o prezentatorul. ”Dacă poți să fii atent”

Ana Anitoiu 16.07.2021, 09:02

Ramona Olaru l-a certat pe Răzvan Simion în direct, vineri, la matinalul Antenei 1, după ce a reușit să o enerveze înainte de a începe weekendului. Prezentatorul a recunoscut cu umor ce s-a petrecut, de fapt.

Motivul pentru care Ramona Olaru l-a certat pe Răzvan Simion

La fel de splendidă ca de obicei, îmbrăcată într-o rochie albă fără mâneci, Ramona Olaru a încercat să prezinte rubrica meteo pentru telespectatorii interesați de starea vremii. Însă, n-a fost chip să facă o prezentare ca la carte, din cauza lui Răzvan Simion, care s-a apropiat de ea și a început să râdă.

”De ce râzi Răzvane așa la mine? Avem parte de vreme frumoasă în weekend dacă poți să fii atent la mine, zic”, l-a certat Ramona Olaru pe prezentator. ”Am o dimineață mai complicată”, a răspuns Răzvan Simion, cu umor.

Ramona Olaru l-a certat pe Razvan Simion in direct. Cum a enervat-o prezentatorul
Ramona Olaru

Ce a făcut Ramona Olaru la scurt timp după divorț

Ramona Olaru se numără printre cele mai atrăgătoare femei din România și este curtată de numeroși bărbați. Discretă în privința vieții ei personale, vecina de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a fost căsătorită înainte de a-și începe relația cu fostul ei partener, Cuza de la Noaptea Târziu. Deși n-a vorbit prea multe despre căsnicia ei, splendida blondă a dezvăluit ce a făcut după divorț.

”Cea mai memorabilă vară din viața mea s-a întâmplat acum doi ani, după ce am divorțat. Până să mă căsătoresc, n-am fost o nebună care să iasă să se distreze, de toți banii, și-am stat căsătorită și parcă am fost așa, puțin închisă, și după ce am divorțat zici că au ieșit toți dracii din mine, sincer!”, a spus Ramona Olaru.

Motivul pentru care Ramona Olaru a renunțat la căsnicie

Despre cel care i-a fost soț Ramona Olaru a dezvăluit că este o persoană complet diferită față de ea. Vecina de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a crezut că acesta a fost un avantaj în relația lor, pe principiul că ”opusele se atrag”. Însă, timpul a dovedit că n-a fost așa. Vezi AICI cum arăta Ramona Olaru înainte de a deveni cunoscută!

”De 5 ani suntem împreună. Sunt căsătorită de trei ani aproape cu el. Suntem la poluri opuse. Eu sunt aşa… «heeeei, hai să ne distrăm», iar el e aşa «nu vreau, stai departe de mine». Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Şi pentru că el nu vrea să apară, de aceea e oarecum ascunsă”, a spus Ramona Olaru înainte de a divorța.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...