Ce scrie, de fapt, în buletinul lui Răzvan Simion. Abia acum s-a aflat numele complet al prezentatorului

Nicu Stan, Ana Chivu 29.06.2021, 13:44

Ce scrie, de fapt, în buletinul lui Răzvan Simion. Abia acum s-a aflat numele complet al prezentatorului. Detaliile incredibile, în articolul de mai jos.

Cum îl cheamă, de fapt, pe Răzvan Simion. Niciodată nu ai fi ghicit

S-a aflat ce scrie, de fapt, în buletinul lui Răzvan Simion. Îndrăgitul prezentator a spus-o chiar el, cu gura lui, în emisiunea de astăzi a matinalului de la Antena 1.

Astfel, Răzvan Simion a dezvăluit un detaliu neștiut de către fanii lui despre el. Acesta a ținut să spună în direct cel de-al doilea prenume al său din buletin, chiar azi, de sărbătoarea Sfinților Petru și Pavel.

Razvan Simion si iubita lui, Daliana Raducan
Razvan Simion si iubita lui, Daliana Raducan

Pe Răzvan Simion îl mai cheamă și Paul

Pe data de 29 iunie creștinii ortodocși îi sărbătoresc pe Sfinții apostoli Petru și Pavel. Cu această ocazie, Răzvan Simion a spus că, în fiecare an, de ziua Sfinților Petru și Pavel, tatăl său îl sună ca să-i ureze La mulți ani!. De asemenea, Ramona a fost uimită să afle cel de-al doilea prenume al lui Răzvan Simion.

”-Ma cheama si Paul si ma suna tata mereu de Sfintii Petru si Pavel sa imi ureze la Mulți ani”, a zis Răzvan Simion. -Te cheamă Paul?”, a reacționat uimită colega sa de platou.

Răzvan Simion i-a urat mamei lui La mulți ani!

De asemenea, de curând, Răzvan Simion a dezvăluit și o imagine emoționantă pe contul său personal de Instagram. Este vorba despre o fotografie din copilărie, alături de mama sa, căreia i-a transmis și un mesaj emoționant de La mulți ani!.

”La multi ani, măicuța mea! Mereu… tinandu-mi spatele drept!”, i-a transmis Răzvan Simion mamei sale cu ajutorul  Instagram-ului.

Răzvan Simion și-a refăcut viața

În ceea ce privește viața personală, se pare că Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan, o frumoasă arhitectă. De asemenea, cei doi sunt de mai bine un an împreună, însă preferă ca relația lor să fie una cât discretă posibil.

Daliana Răducan a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie” de la PRO TV, alături de Dragoș Bucur, însă a decis să muncească pe cont propriu, având un birou în București. De asemenea, Daliana Răducan se recomandă pe site-ul ei ca fiind un bun arhitect și designer de interioare.

Daliana Răducan are ochi de artist

”Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, se recomandă Daliana Răducan pe site-ul ei.