Cât costă o plimbare pe yahtul recomandat de Răzvan Simion. Aşa arată vasul Alezzi. Nu orice român îşi permite, e clar

Badea Violeta 09.07.2021, 11:48

Răzvan Simion le-a făcut o recomandare celor care se pregătesc de o vacanță pe litoral. Îndrăgitul prezentator a vorbit despre yahtul Alezzi. Iată cât costă o plimbare pe vasul recomandat de Răzvan Simion. Aşa arată vasul Alezzi. Nu orice român îşi permite, e clar!

Cât costă o plimbare pe yahtul recomandat de Răzvan Simion

Yahtul Alezzi este una dintre atracțiile principale ale acestui sezon estival. Mii de turiști vor să urce la bordul vasului pentru a avea parte de o experiență inedită. Însă, cei care doresc să se distreze la bordul acestui yacht trebuie să scoată bani frumoși din buzunare, deoarece prețurile sunt destul de mari și nu oricine își permite un asemenea lux.

Ideea acestui vas a fost a unui afacerist constănțean, Costică Zelca. Acesta a investit nu mai puțin de 10 milioane de euro în yacht, dar afacerea pare să fie una profitabilă. Tot mai mulți români visează să se distreze pe celebrul vas, care a fost deja asaltat de numeroase vedeta. Răzvan Simion a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestui yacht și l-a recomandat tuturor amatorilor de distracție, conform playtech.ro.

Cei care doresc să se bucure de o ieșire tip „family” trebuie să achite o sumă de 250 de lei/persoană. În acest preț mâncarea este inclusă, dar cei care vor să se bucure și de restul ieșirilor trebuie să achiziționeze un bilet în valoare de 350 de lei. Vasul este ancorat în Dana 9 a Portului Midia, iar capacitatea este de de 780 de locuri pe scaune. Vasul pleacă din punctul Dana 9 a Portul Midia și ajunge până la Portul Tomis, la Cazino.

Cat costa o plimbare pe yahtul recomandat de Razvan Simion
Cat costa o plimbare pe yahtul recomandat de Razvan Simion

Aşa arată vasul Alezzi

Yachtul Alezzi este, cu siguranță, vedeta acestei veri și tot mai multe persoane își doresc să participe la petrecerile de pe vas. Pentru cei care nu au reușit să își achiziționeze bilete, fotoreporterii Impact au surprins câteva cadre cu yahtul de lux.

Cu toate că prețul unei mini-croazieră nu este deloc mic, experiența trăită va merita până la ultimul bănuț. O mulțime de artiști vin să facă show-uri incendiar cu muzică live și band printre valurile marii negre. Nu degeaba Răzvan Simion a ales să recomande acest loc incredibil.

Cei care vor să se bucure de această experiență trebuie să mai știe că îmbarcarea se face cu o oră înainte de plecare, iar rezervările se fac online, pe site-ul yachtului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...