Răsturnare de situaţie la Survivor 2021. Ce crede Maria despre Albert, de fapt: „Mă sperie”

Ioana Bucur, Badea Violeta 28.05.2021, 09:52

Răsturnare de situație la Suvivor 2021. Când toată lumea se aștepta ca între cei doi Războinici să se înfiripe o relație de iubire, realitatea s-a dovedit a fi cu totul diferită. Ce crede Maria despre Albert, de fapt. De ce spune concurenta că bărbatul a ajuns să o sperie.

Răsturnare de situaţie la Survivor 2021. Ce crede Maria despre Albert Oprea

Camerele de filmat din Republica Dominicană au surprins, în urmă cu puțin timp, un moment intim între doi dintre concurenții din echipa Războinicilor. Mulți au crezut că sărutul secret, din toiul nopții, va fi începutul unei povești de dragoste în tabăra albastră, însă lumina zilei a scos la iveală un adevăr tulburător, o adevărată răsturnare de situație la Survivor 2021. Ce crede Maria despre Albert, de fapt, și ce s-a întâmplat în acea seară.

De când tânăra a ajuns în competiția de la Kanal D, Albert, ales de mai multe ori favoritul publicului, pare că a pus ochii pe frumoasa Maria Chițu. Cei doi au devenit din ce în mai apropiați și au ajuns chiar să doarmă unul lângă altul. Cu toate astea, concurenta a fost șocată când a aflat despre sărutul surprins de camerele de filmat, despre care susține cu vehemență că nu știa nimic.

Răsturnare de situaţie la Survivor 2021. Ce crede Maria despre Albert
Albert a sărutat-o pe Maria

„Mă sperie”

Maria a recunoscut că este speriată de gestul făcut de Albert și că nu mai vrea să își petreacă nopțile în preajma lui.

„Probabil adormisem și nici nu vreau să-mi imaginez că a făcut asta fără ca eu să știu, să mă pupe în somn. Chestia asta mă sperie un pic. Mi se face pielea de găină când mă gândesc. Nu aș vrea să mai dorm alături de el, mi-aș distanța patul de el, pentru că este ciudat să știi că nu ai făcut un lucru și să apară altceva”, a spus Maria Chițu.

Albert Oprea a recunoscut că Maria avea ochii închiși în momentul în care a sărutat-o, însă a spus că nu s-a putut abține, pentru că „așa i-a venit” în acea clipă. Cu toate astea, Războinicul nu este interesat să înceapă o relație în Republica Dominicană.

„Știu că avea ochii închiși. O fi dormit, nu o fi dormit, eu am pupat-o. Ce era să fac, dacă așa mi-a venit? (…) Deocamdată nu vreau să fie nimic între noi, pentru că simt că suntem pe o pantă ascendentă ca echipă și nu vreau să afecteze cumva treaba asta, să nu ne luăm gândul. E o fată inteligentă, e o fată drăguță, de ce nu? Se poate întâmpla”, a explicat Albert Oprea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...