Un fost câştigător „Survivor”, realitatea despre momentele intime dintre concurenţi. „Au avut loc”

Ioana Bucur, Narcisa Tomulescu 23.05.2021, 08:40
Un fost câştigător „Survivor”, realitatea despre momentele intime dintre concurenţi. „Au avut loc”

Un fost câștigător Survivor a spus adevărul despre momentele intime dintre concurenți. Ce se întâmplă, de fapt, când uită de existența camerelor de filmat?

Un fost câştigător Survivor, realitatea despre momentele intime dintre concurenţi

Petrec luni întregi departe de casă, de familie, de prieteni, în condiții pe care nu orice ar reuși să le suporte. Fără mâncare, fără niciun minut de intimitate, obosiți și cu stresul competiției mereu în minte, este ușor să cedezi. Nu doar o dată, camerele de filmat au surprins scene tandre între cei care au acceptat provocarea celui mai dur reality-show de la TV. Un fost câștigător Survivor a spus adevărul despre momentele intime dintre concurenți.

Richard Hatch a plecat acasă cu marele trofeu al primului sezon Survivor USA, filmat în Malaezia, în 2000. Fostul concurent a spus că da, se pot înfiripa idile în timpul competiției, concurenții având chiar condițiile necesare pentru manifestarea fizică a sentimentelor:

„La Survivor, sexul este ceva ce s-ar putea întâmpla. Oamenii se uită la cum suntem noi acolo și probabil că se întreabă dacă are loc așa ceva. Iar în primul sezon, cu toate că nu s-a petrecut în contextul jocului, printre participanți, au existat concurenți care au interacționat cu ei înșiși, unii au făcut diverse lucruri atunci când nu erau filmați… Astfel de lucruri au avut loc”, a povestit primul câștigător Survivor USA.

Un fost câştigător Survivor, realitatea despre momentele intime dintre concurenţi
Richard Hatch, câștigător Survivor USA

Mai mult, Richard a explicat că, de fapt, igiena nu este o problemă chiar atât de mare în junglă.

„În legătură cu igiena?… Nu este chiar atât de complicat cum cred mulți oameni. Cei care merg la camping pot înțelege asta. După câteva zile în care nu ai parte de ingredienți artificiali, respirația ta nu mai este atât de oribilă cum cred oamenii. Mănânci atât de puțin și atât de ”curat”, încât ajungi să nu mai ai acele mirosuri teribile pe care le-ai avea în viața de zi cu zi, atunci când mănânci greșit. Fiind afară, lângă ocean, se ajunge la o curățare naturală care poate elibera sexualitatea ca fiind o parte din acest scenariu. Se poate întâmpla!”, a explicat Richard Hatch.

Scene intime la Survivor 2021

Recent, doi dintre Războincii de la Survivor România 2021 au fost în centrul unui șir lung de zvonuri și speculații după ce au fost filmați, în toiul nopții, sărutându-se pătimaș sub pătură. Maria Chițu și Albert Oprea au uitat că fiecare mișcare le este urmărită și și-au dat frâu liber sentimentelor. De fapt, concurentul echipa albastră nu a negat niciodată că este atras de coechipiera sa și că au petrecut mai multe nopți dormind unul în brațele celuilalt.

„Eu cu Maria am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine. Am apreciat-o de când a venit aici pentru că a fost sigura care a venit spre mine. Am dormit îmbrățișați în ultimele seri, ăsta este adevărul. Mai este și frig, mai este și… asta e”, a mărturisit Albert Oprea, la Survivor, la un moment dat.

Urmăriți Impact.ro și pe