Zanni şi Ana Porgras de la Survivor, pregătiţi pentru marele pas? Fanii, nerăbdători să afle detalii despre cei doi

Ioana Bucur, Mihai Ianoși 24.05.2021, 08:05
Zanni şi Ana Porgras de la Survivor, pregătiţi pentru marele pas? Fanii, nerăbdători să afle detalii despre cei doi

Erau de nedespărțit în jungla din Republica Dominicană. Cu toate că nu au recunoscut niciodată că îi leagă ceva mai mult decât o frumoasă prietenie, gesturile i-au datde gol. Zanni şi Ana Porgras de la Survivor, pregătiţi pentru marele pas? Fanii, nerăbdători să afle detalii despre planurile celor doi.

Zanni şi Ana Porgras de la Survivor, pregătiţi pentru marele pas?

Ea era cel mai mare sprijin al Faimosului. Zanni și Ana Progras erau de nedespărțit în jungla din Republica Dominicană, iar zvonurile despre o posibilă idilă nu au întârziat să apară. Eliminarea ei neașteptată din competiție a declanșat un adevărat război în echipa roșie.

„Zanni și-a dat seama că îl iubește lumea în momentul în care a ieșit favorit. Eu am despărțit o iubire (n.r.- Ana Porgas și Zanni), așa s-a văzut la televizor și era normal să fiu penalizat de oameni. Au făcut foarte bine, dacă ei au crezut asta. S-au luat de mine un pic, nu are nimic.

Eu nu am crezut că Ana o să plece, am crezut că este votată, am crezut că noi toți de acolo suntem votați. La un moment dat toți ieșim și o să fie unul singur acolo, cu trofeul, și o să fie smecher”, a declarat Jador, cel care a nominalizat-o la elimineare pe Ana, imediat după ce a ieșit din competiția Survivor România.

De când s-a întors în România, Ana a devenit cel mai mare susținător al Faimosului. Frumoasa brunetă a vorbit, recent, despre planurile lor după Survivor România 2021.

Zanni şi Ana Porgras de la Survivor, pregătiţi pentru marele pas?
Ana Porgras si Zannidache, la Survivor Romania 2021

Zanni şi Ana Porgras de la Survivor, pregătiţi pentru marele pas? Fosta concurentă a organizat, pe pagina sa de Instagram, o sesiune de întrebări și răspunsuri. Fanii s-au înghesuit să afle cât mai multe de la ea, iar una dintre întrebările puse a atins un punct sensibil: „O să stai cu Zanni când vine de la Survivor?”. Spre dezamăgirea celor care își doreau să îi vadă împreună, Ana a explicat că acest lucru nu se va întâmpla: „Zanni locuiește la București, eu la Brașov, deci nu”, a spus Ana Porgras pe contul său de Instagram.

Ana Porgras, supărată pe decizia publicului

De când a fost eliminată din competiție, atmosfera din tabăra Faimoșilor a devenit din ce în ce mai tensionată. Cele două grupuri formate în echipa roșie abia reușesc să conviețuiască, iar scandalurile par inevitabile. Ana Porgras a vorbit și despre Ștefan Ciuculescu, ales de public favoritul săptămânii, după conflictul cu Sebastian Chitoșcă. Bruneta s-a declarat dezamăgită de decizia fanilor Survivor, care, susține ea, prin votul dat lui Ștefan nu au făcut altceva decât să îi valideze și încurajeze comportamentul.

„Părerea mea despre faptul că Ștefan a ieșit favorit nu este una foarte bună. Vă zic și de ce. Pentru că, prin asta, de fapt și de drept, ce s-a făcut, s-a încurajat comportamentul ăsta al lui”, a explicat Ana Porgras, pe pagina sa de Instagram.