Răsturnare de situație în cazul morții lui Bogdan Stanoevici. Un medic renumit rupe tăcerea, cauza decesului ar fi alta față de ce se știa

Ana Anitoiu / 13.01.2021, 11:38
Răsturnare de situație în cazul morții lui Bogdan Stanoevici. Un medic renumit rupe tăcerea, cauza decesului ar fi alta față de ce se știa

Răsturnare de situație în cazul morții lui Bogdan Stanoevici! Un medic renumit a rupt tăcerea și a spus că, de fapt, cauza decesului ar fi fost alta față de ce se știa până acum. Actorul care și-a construit o carieră în politică și a fost ministru pentru Românii de Pretutindeni în Guvernul Ponta a protestat față de obligativitatea purtării măștii de protecție, înainte de a fi diagnosticat cu COVID-19.

Ce a spus medicul despre cauza decesului actorului Bogdan Stanoevici

Potrivit medicului oftalmolog Monica Pop, Bogdan Stanoevici nu a avut, încă de la început, mari speranțe de supraviețuire. Din punctul ei de vedere, numai o minune medicală l-ar fi putut salva. Actorul și fostul ministru pentru Românii de Pretutindeni s-a internat la Spitalul Sfântul Pantelimon din București în cea de-a opta zi de când i-au apărut simptome de COVID-19. Capacitatea sa pulmonară a scăzut mult, deși testul pentru coronavirus i-a ieșit negativ pe data de 8 decembrie.

”Eu am ținut legătura cu medicii de la Pantelimon, știu ce s-a întâmplat și la Fundeni, acolo unde să știți că este foarte curat și eu nu am știință ca el să fi contactat altă bacterie. Într-adevăr, la începutul internării, de la Pantelimon, a avut o bacterie digestivă, probabil luată din spital, dar care s-a vindecat repede, s-a negativat repede, s-a negativat de COVID în 8 decembrie și din păcate, din cauza unor afecțiuni preexistente despre care nu vorbea niciodată, și-a pierdut funcționalitatea pulmonară, adică plămânii au fost foarte grav afectați de COVID”, a spus medicul Monica Pop.

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Bogdan Stanoevici. Un medic renumit rupe tacerea, cauza decesului ar fi alta fata de ce se stia
Bogdan Stanoevici

Ce a jucat un rol uriaș la decesul actorului Bogdan Stanoevici

Conform medicului, actorul Bogdan Stanoevici a dezvăluit a fost internat la Spitalul Sfântul Pantelimon din București la dorința lui, după ce a refuzat în mod categoric să fie dus la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Profesor Matei Balș” din Capitală.

“Medicii au făcut absolut tot ceea ce puteau să facă și în momentul în care și-au dat seama că-i depășește, au făcut ei, la propunerea lor, l-au transferat acolo unde au considerat că are o șansă. Să știți un lucru, a existat la început dorința foarte apropiaților lui să meargă la Balș și el nu a vrut! Ăsta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon”, a spus Monica Pop la România TV.

Ce a ascuns Bogdan Stanoevici despre sănătatea lui

De asemenea, doctorul Monica Pop a precizat că le-a spus prietenilor ei că dacă se va salva Bogdan Stanoevici, atunci va însemna că a fost spusă ”una dintre minunile medicale ale lumii”, în contextul în care el nu a vorbit niciodată despre comorbiditățile lui.

”Comorbiditățile au pus un umăr foarte serios la agravarea stării lui generale! Majoritatea afecțiunilor erau pulmonare, iar boala asta care știm că atacă respirator… a dus la asta”, a mai spus Monica Pop, în direct la România TV.

Care era marele vis al lui Bogdan Stanoevici

Boghdan Stanoevici a murit înainte de a-și fi împlinit marele vis – acel de a fi jucat la Hollywood. El a trăit timp de 22 de ani în Franța, după care a revenit în țară în urma decesului mamei sale, care l-a crescut singură. Actorul ar avea un fiu secret. Iată ce avere i-a lăsat!

”Faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea Bogdan Stanoevici, la începutul lunii noiembrie a anului trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI