Ramona Olaru, scandalizată după concediu. Ce i-au făcut niște români. ”Nu se vorbește așa”

Ana Anitoiu 03.05.2021, 08:47

Ramona Olaru a fost scandalizată. Splendida asistentă TV de la matinalul Antenei 1, ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a plecat în concediu în Dubai, de Paște, cu gândul să se relaxeze, dar a avut parte de o surpriză neplăcută din partea unor români. Vedeta a povestit tot pe internet.

Ramona Olaru, întâmplare nefericită în concediu

Cu ocazia Paștelui, Ramona Olaru a făcut o mică escapadă în luxosul Dubai, alături de Dani Oțil, logodnica lui, Gabriela Prisăcariu, și Bianca Nuțu, colega ei de matinal care prezintă horoscopul. Astfel, asistenta TV a preferat ca în acest an să stea liniștită la plajă în loc să mănânce drob, sarmale, ouă, cozonac, pască și alte mâncăruri tradiționale. Însă, s-a trezit cu o surpriză neplăcută – un grup de persoane a ironizat-o la piscina hotelului la care s-a cazat.

”Ce e greșit să crezi că atunci când pleci în altă țară te relaxezi, că nu te cunoaște nimeni. Numai în Dubai strigă lumea după tine: Roxana, cum mai e vremea? Ramona, în primul rând. În al doilea rând, nu te aud, nu pentru că sunt fițoasă, ci pentru că nu se vorbește așa.”, a povestit Ramona Olaru, enervată la culme, pe contul ei de Instagram.

Ramona Olaru, scandalizata de niste romani in concediu
Ramona Olaru

Ramona Olaru, scandalizată în vacanță. Cine i-a luat apărarea

Lucrurile nu s-au oprit aici. Ramona Olaru a fost deranjată și de faptul că una dintre persoanele care au ironizat-o s-a apropiat de ea, alături de un copil, ca să facă o fotografie cu ea. Bianca Nuțu a intervenit în tot acest episod nefericit și i-a luat apărarea colegei sale de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, atrăgându-le atenția celor care au supărat-o asupra comportamentului lor neadecvat.

”Am fost un pic drăguță, că doar i-am ignorat pe acei oameni care au fost de o nesimțire incredibilă, eu nu am mai văzut așa ceva în viața mea, dar știți cum e, mai bine lași de la tine și îi ignori. Dar, celălalt grup de românași au dus-o la extrem, n-am nimic cu anumite rase de oameni, dar când nesimțirea depășește limite fără niciun motiv, deja mă scoate din sărite.

Țipau în gura mare pe aici pe la piscină, pe la hotel, că așa merită ăștia de la televizor, du-te și spune-i lui aia că arată mai bine la televizor. Apoi vine la mine cu copilul de mână să facă poză cu Ramona.”, a mai transmis Ramona Olaru pe contul ei de Instagram în urma episodului ce a enervat-o la culme.

Urmăriți Impact.ro și pe