Ce meserie are, de fapt, Ramona Olaru de la Neatza. Nici prin cap nu ţi-ar fi trecut. “De asta merg bine pe tocuri”

Nicu Stan 05.04.2021, 14:43

Ce meserie are, de fapt, Ramona Olaru de la Neatza. Nici prin cap nu ţi-ar fi trecut. Vedeta a spus cu gura ei la ce se pricepe, de fapt.

S-a aflat cu ce se ocupă Ramona Olaru de la Neatza. Incredibil pentru ce a fost instruită frumoasa blondină

S-a aflat ce meserie are, de fapt, Ramona Olaru de la Neatza. Telespectatorilor nici prin cap nu le-ar fi trecut că vedeta ar putea avea o astfel de meserie.

Ramona Olaru a dezvăluit luni, 5 aprilie, un secret despre ea la Neatza cu Răzvan și Dani. Aceasta a recunoscut în direct că a studiat Agricultura, fiind la bază inginer agronom. După cum ea spune, frumoasa vedetă adoră tot ce ține de ferme, motiv pentru care Răzvan Simion a luat-o puțin la mișto chiar în emisiune.

Ce meseria are Ramona Olaru
Ce meseria are Ramona Olaru

Răzvan Simion i-a răscolit amintirile Ramonei Olaru

Astfel, prezentându-se un material despre legumele de la fermă, Răzvan Simion a făcut un anunț despre colega sa de emisiune, Ramona Olaru.

”Ramona e plansa sau suferinda când își aduce aminte de ferma”, a spus Răzvan la încheierea materialul cu o fermă din România care cultivă legume și crește și găini.

Replica Ramonei Olaru pentru Răzvan Simion

Vrând să nu rămână fără replică, Ramona Olaru a ținut să precizeze că a studiat Agronomia și că și-ar dori să planteze chiar și porumb.

”Eu pot sa iti plantez porumb. Eu m-am mutat mai pe camp, ca sa nu uit de unde am plecat. Am cautat liniste. E pamant, nu am nimic. Eu vreau sa plantez porumb primavara asta si o sa vorbesc cu vecinii mei. Eu merg bine pe tocuri ca am mers mult pe arătura”, i-a replicat Ramona Olaru lui Răzvan Simion.

Cine este Ramona Olaru

Ramona Olaru de la emisiunea Neatza cu Rpzvan și Dani s-a născut într-o localitate de lângă Călărași, pe 7 iulie 1989. Ramona Olaru are 31 de ani și de mai mult de doi ani este asistenta vecină de la Antena 1, care apare în fiecare dimineață la televizor aducând zâmbetelepe buze tutror în cadrul emisunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Ramona Olaru provine dintr-o familie de agricultori, studiind și ea acest domeniu. Ramona Olaru a urmat cursurile Universității Agronomice, având chiar și un master în inginerie, însă nu a profesat niciodată în acest domeniu.

Cum a ajuns Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru a preferat să lucreze în televiziune. Reamintim că frumoasa blondină a mai fost asistentă TV la emisunea de după matinalul de la Antena 1, respectiv la ”Prietenii de la 11”, emisiune ce era prezentată de Florin Ristei și Diana Munteanu.

Însă după ce s-a aflat că Flavia Brigitte Mihăşan a rămas însărcinată, Ramona Olaru a făcut mutarea, în timp ce emisiunea de la care a plecat a fost oprită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI