EXCLUSIV. Răzvan Simion, în ipostaze unice, pe stradă. Ce face matinalul de la Neatza, de fapt, înainte de emisiune

Stan Filon 29.01.2021, 14:14

Răzvan Simion nu mai are nevoie de nicio prezentare. Intră în casele noastre în fiecare dimineață, de ani de zile, de când prezintă matinalul Antenei 1, alături de Dani Oțil. Acum s-a aflat însă ce face acesta în fiecare dimineață, înainte să intre în emisie. Este ca un adevărat tabiet.

S-a aflat ce face matinalul de la Neatza, de fapt, înainte de emisiune

Fanii cuplului format odinioară din Răzvan Simion și Lidia Buble și-au luat adio de la ideea că cei doi vor mai forma vreodată un cuplu. Fiecare a luat-o pe drumul său, iar zvonurile care spuneau că se vor împăca au fost spulberate, după ce prezentatorul de televiziune a arătat că a lăsat totul în urmă și a mers mai departe.

Prezentatorul Antenei 1 a fost văzut de mai multe ori prin oraș alături de noua sa iubită, care l-a consolat destul de repede după cevedeta s-a despărțit de Lidia Buble. Noua iubităeste o brunetă focoasă, despre care nu se știu prea multe detalii, momentan.

S-a aflat ce face matinalul de la Neatza, de fapt, înainte de emisiune
S-a aflat ce face matinalul de la Neatza, de fapt, înainte de emisiune

 

Tabietul lui Răzvan Simion, înainte de emisiune

Cert este că Răzvan Simion nu a plâns prea mult în pumn după Lidia Buble și și-a refăcut rapid viața. motivul despărțirii celor doi rămâne un mister chiar dacă Lidia Buble a dat câteva indicii pe rețelele de socializare. Ultimul sună cam așa: ”Divorțul este OK. Despărțirea este OK. Să o iei de la capăt este OK. Să treci peste este OK. Ce nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit și apreciat”.

Să nu se fi simțit apreciată la adevărata ei valoare în relația pe care a avut-o cu Răzvan Simion? Asta doar cei doi foști amorezi o știu. Chiar dacă s-au despărțit, cei doi au mai fost văzuți împreună, deoarece Răzvan Simion a rămas impresarul blondinei și se ocupă de contractele ei.

Astăzi, Răzvan Simion a fost surprinsă de paparazzy Impact.ro în timpul ultimei ”ședințe de redacție” înainte de a intra în emisiune. Se pare că omul de televiziune și-a făcut deja o obișnuință din a ieși la o țigară cu colegii de emisiune.

Așa a fost surpirns Răzvan Simion, la o țigară sau chiar mai multe împreună cu Miki, regizorul de la ”Neața cu Răzvan şi Dani”, dar și un alt coleg. Cei trei au sudat mai multe ţigări după care cu toții au intrat în clădire pentru a pregăti emisiunea din această dimineață.