Ramona Olaru de la „Neatza” trăiește o poveste de dragoste ca-n filme. Cum a fost surprinsă vedeta

Andreea Bisinicu 04.11.2020, 14:22
Ramona Olaru de la „Neatza” trăiește o poveste de dragoste ca-n filme. Cum a fost surprinsă vedeta

Ramona Olaru de la „Neatza” trăiește o poveste de dragoste ca-n filme. Cum a fost surprinsă vedeta. Cine este bărbatul alături de care a fost surprinsă de către paparazzi.

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, din nou

Ramona Olaru de la „Neatza” trăiește o poveste de dragoste ca-n filme. Azi e supărată. Mâine e fecirită. Ieri era singură. Azi e iar cu Cuza. Da, așa cum ai citit. Frumoasa asistentă de la matinalul Antenei 1 s-a împăcat cu iubitul ei Cuza, solistul de la Noaptea Târziu.

Într-un an în care foarte multe cupluri din showbizul autohton s-au destrăma, altele au ajuns la divorț, iată că Ramona Olaru și Cuza au decis să-și mai dea o șansă și să formeze, din nou, un cuplu.

E clar că cei doi îndrăgostiți nu pot sta departe unul de celălalt și sentimentele lor au depășit orgoliile și îndoielile. Ramona Olaru și Cuza au fost surprinși de paparazzi de la Spynews într-un mall din Capitală, atunci când credeau că nu-i vede nimeni.

De fiecare dată când cei doi amorezi au decis să mearga pe căi separate, își ștergeau pozele în care apăreau împreună de pe Instagram. Mai mult, la un moment dat au încetat să se mai urmărească pe rețelele de socializare.

Paparazzi i-au surprins impreuna! Cuza si Ramona Olaru s-au impacat, din nou
Paparazzi i-au surprins impreuna! Cuza si Ramona Olaru s-au impacat, din nou

Ramona Olaru și Cuza, dragoste cu năbădăi

Pe principiul „adio, dar rămân cu tine”, la fel ca în basme, se pare că iubirea a învins și de această dată, iar Ramona și Cuza au decis să-și mai dea o șansă și să redevină cuplul pe care fanii lor îl îubesc și îndrăgesc. Chiar dacă cei doi nu și-au anunțat, oficial, împăcarea pe rețelele de socializare, imaginile fotoreporterilor vorbesc de la sine.

În trecut, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și Cuza și-au adus diverse acuze și s-au înțepat reciproc. La un moment dat, Ramona îl acuza pe Cuza în mediul online, cum că ar fi gelos și posesiv.

Potrivit Wowbiz, frumoasa blondină a mai mărturisit că a făcut o pasiune pentru „bărbați de nimic”. Se pare că Ramona Olaru a trecut peste toate acestea și a revenit la sentimente mai bune și a realizat că iubirea vindecă tot.

Luna trecută, Ramona și-a îngrijorat fanii, când a postat o serie de clipuri pe contul ei de TikTok, în care părea abătută și tristă. Mii de internauți i-au transmis gânduri bune și au sperat ca ea și Cuza să-și găsească drumul înapoi, unul la celălalt.

Sursa foto – Spynews.ro

Urmăriți Impact.ro și pe