Ramona Olaru de la Neatza, răzbunată după despărțire. Cum l-au umilit Răzvan și Dani pe fostul ei iubit, Cuza

Iancu Andreea 12.10.2020, 13:25
Ramona Olaru de la Neatza, răzbunată după despărțire. Cum l-au umilit Răzvan și Dani pe fostul ei iubit, Cuza

Asistenta TV, Ramona Olaru, și Cuza de la “Noaptea Târziu” și-au spus din nou adio. După despărțire, Răzvan și Dani, colegii de paltou ai blondinei, au decis să o răzbune pe Ramona. Astfel, fiind prezent în patoul emisiunii, Cuza a fost umilit de către prezentatorii matinalului.

Ramona, răzbunată de Răzvan și Dani, după despărțirea de Cuza

Frumoasa asistentă de la Neatza pare să fie urmărită de ghinion. Cel puțin în dragoste, vedeta a trecut prin mai multe eșecuri de-a lungul timpului. Deși păreau să formeze un cuplu efervescent, mereu puși pe șotii, Ramona și Cuza de la “Noaptea Târziu” au decis să meargă pe drumuri separate. Astfel, cei doi și-au spus adio pentru a doua oară, după ce inițial se despărțiseră în luna martie.

Pentru că proiectele trupei “Noaptea Târziu” sunt adesea prezentate și la Neatza, Cuza și Ramona s-au revăzut recent pe platoul emisiunii. După doar două săptămâni de la separare, cei doi foști iubiți s-au văzut și chiar au dat dovadă de mult umor după o remarcă a unuia dintre prezentatori. În cadrul unuia dintre jocurile de la Neatza, Răzvan Simion a făcut o afirmație ușor stânjenitoare pentru membrii trupei.

“Nu i-a văzut nimeni la treabă, că ei n-au exact o meserie.”, a remarcat matinalul.

Astfel, toți cei din platou au izbucnit în râs, inclusiv Ramona, care nu s-a putut abține să nu reacționeze.

Ramona și Cuza și-au spus din nou adio
Ramona și Cuza și-au spus din nou adio

Ramona Olaru nu are noroc în dragoste

Este o femeie frumoasă, inteligentă și extrem de stăpână pe sine, însă nu reușește să rămână alături de niciun bărbat. Ramona, asistenta de la Neatza, are multe experiențe neplăcute în ale amorului. Tânăra, în vârstă de 31 de ani, a fost căsătorită în trecut cu Bogdan Olaru. Cei doi au avut o relație de cinci ani de zile și un mariaj de trei ani, finalizat cu un divorț. Chiar în urmă cu mai bine de un an, Ramona și Bogdan au semnat actele în fața notarului.

După despărțire, asistenta TV a deci să își caute fericirea în brațele lui Cuza, tânărul interpret de la Noaptea Târziu. Relația lor ajunsese chiar în pragul căsătoriei, după ce Cuza a scos inelul de logodnă. Din păcate, gelozia excesivă și nepotrivirea de caracter i-au determinat să își spună adio. Prima oară s-a întâmplat în luna martie a acestui an, când Ramona s-a declarat oficial o femeie independentă și liberă.

Totuși, Ramona și Cuza au revenit asupra deciziei inițiale și au mai dat o șansă relației lor. După doar câteva luni petrecute din nou împreună, cuplul s-a despărțit din nou. În urmă cu numai două săptămâni, Ramona și Cuza și-au spus adio pentru a doua oară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI