Ramona Olaru de la Neatza are o soră care o întrece în frumusețe. Și vedeta se laudă cu ea FOTO

Iancu Andreea 04.08.2020, 18:23

Asistenta TV din cadrul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani este o prezență extrem de plăcută. Ramona Olaru a reușit să cucerească telespectatorii cu dezinvoltura și sinceritatea sa. Deși obișnuiește să povestească multe întâmplări din copilăria sa, nu mulți știau faptul că vedeta TV are și o soră. Dincolo de frumusețea sa, sora Ramonei are și un motiv în plus de laudă.

Sora Ramonei Olaru este o adevărată frumusețe

Ramona este o femeie extrem de frumoasă și îndrăgită de publicul român. Ea se bucură de o poveste de dragoste presărată cu mult umor alături de Cuza. Și pentru că vedeta TV obișnuiește să își țină fanii la curent cu viața sa privată, Ramona a publicat o imagine alături de sora sa. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani le-a făcut astfel cunoștință tuturor cu sora sa.

Având în vedere că mulți nici nu știau că Ramona are o soră, vestea a fost una cu atât mai uimitoare. Simona Mareș este numele celei alături de care Ramona a copilărit, dar care pare să i-o fi luat înainte vedetei TV. Sora Ramonei are deja o familie frumoasă, ba chiar a dat naștere celui de-al doilea copilaș. Astfel, imaginile surprinse de Ramona alături de sora și nepoțica sa par a fi chiar de la botezul micuței.

Sora Ramonei Olaru, la al doilea copil Foto - Instagram
Sora Ramonei Olaru, la al doilea copil
Foto – Instagram

Ramona, cu gândul la a deveni mamă

Asistenta TV este o fire extrem de responsabilă și cum a împlinit deja 31 de ani, mulți s-au grăbit să afle când și-a planificat să aducă pe lume un copil. Din postarea Ramonei alături de sora sa aflăm că vedeta s-a apucat să ia lecții de la Simona.

Nu pot să cred! Șor’ mea a ajuns la al doilea copil! În cea de-a două poză încercăm să aflu secretul! … soon! ?, a mărturisit Ramona Olaru în descrierea imaginilor de pe Instagram.

Fanii Ramonei s-au grăbit să îi vândă ponturi drăguțe. Una dintre admiratoare chiar i-a comentat vedetei la postarea alături de sora sa.

Secretul este să vrei, i-a explicat femeia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...