Cum arăta Ramona Olaru de la Neatza înainte să devină vedetă TV. Transformarea e totală

Madlen Moraru 18.06.2020, 19:37

Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani arăta total diferit pe vremea când nu era vedetă de televiziune. Show-ul matinal de pe Antena 1 o are în centrul atenției și pe blondină. Însă, ea nu arăta întotdeauna așa cum o cunosc telespectatorii. Înainte de-a deveni celebră datorită aparițiilor la TV, tânăra avea o înfățișare total diferită.

Cum arăta Ramona Olaru de la Neatza înainte să devină vedetă TV

Ramona Olaru de la Neatza arăta total diferit pe vremea când nu apărea la televizor. Asistenta matinalilor a marcat primele apariții de la Antena 1 chiar după plecarea Flaviei Mihălășan din respectivul post. Blondina este considerată o apariție superbă, având forme fizice care stârnesc invidia, însă ar fi dobândit aceste calități atunci când a făcut mai multe vizite la estetician.

Mereu glumeață și pusă pe șotii, vedeta nu avea aceleași trăsături înainte de-a fi cooptată pentru ocuparea postului de asistentă TV. Rolul după plecarea Flaviei i s-a potrivit mănușă, având mare priză la public.

Cum arăta Ramona Olaru de la Neatza înainte să devină vedetă TV. Transformarea e totală
Așa arăta Ramona Olaru, asistenta TV de la Neatza cu Răzvan și Dani, pe vremea când nu era vedetă

Transformarea ei este totală

Transformarea din cazul Ramonei Olaru este totală și destul de evidentă. Înainte să apară la TV, aceasta avea părul șaten spre brunet, renunțând între timp și la această nuanță, în favoarea blondului. La începutul acestui an Ramona s-a despărțit și de soțul ei, cu care a fost împreună timp de 5 ani. Decepția amoroasă pe care a traversat-o a fost una care a venit după trei ani de mariaj oficial. Totodată, aceasta a fost nevoită să înceapă să muncească încă de la vârsta de 12 ani pentru a se putea întreține. A povestit toate acestea în timpul unor interviuri.

„Muncesc de la 12 ani. Eram picol la un restaurant, la mine în Călărași, adică ajutăm un ospătar să își facă treaba. Mergeam în vacanțele de vară de cele mai multe ori, atunci aveam liber aproape trei luni. Părinții mei au fost de acord, pentru că nu aveau posibilități, astfel încât să mă oprească și să-mi spună îți dăm noi bani. Primii bani din modelling cred că i-am făcut târziu, pe la 19 -20 de ani, mai exact când m-am mutat în București. Dacă se mai ivește o ocazie să mai fac vreo prezentare, sunt acolo tot timpul. E cea mai mare iubire a mea”, mărturisea Ramona Olaru în trecut, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe