Ramona Olaru a șocat la Neatza. Ce a putut să spună în momentul în care Dani Oțil a menționat filmele pentru adulți: ‘Eu pot să joc’

Badea Violeta 15.07.2021, 14:19
Ramona Olaru a șocat la Neatza. Ce a putut să spună în momentul în care Dani Oțil a menționat filmele pentru adulți: ‘Eu pot să joc’

Ramona Olaru a șocat la Neatza. Frumoasa blondină și Dani Oțil au avut un dialog savuros, dar, la un moment dat, asistenta TV a dat o replică care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Iată ce a putut să spună în momentul în care Dani Oțil a menționat filmele pentru adulți!

Ramona Olaru a șocat la Neatza

Dani Oțil și Ramona Olaru au avut parte de un moment ce i-a lăsat mască pe fani. Îndrăgitul prezentator de televiziune le-a spus, la un moment dat, telespectatorilor că nu este deloc plăcut să te trezești dimineața.

„Dani: În trei lucruri să nu aveți încredere, în filmele de comedie romantice, în filmele pentru adulți, și în Neatza, cum că suntem ferciți că ne trezim dimineața. Dacă va plac comediile romantice și filmele pentru adulți, vizionați Neatza.

Ramona Olaru: Eu pot sa joc în filmele alea pentru ca eu încă arăt de 25 de ani.”, a fost schimbul de replici dintre cei doi.

Frumoasa Ramona Olaru a împlinit vârsta de 32 de ani, pe data de 7 iulie. În timpul ediției de atunci, vecina de la Neatza de la Răzvan și Dani a fost numeroase cadouri, buchete de flori și un tort pavlova delicios preparat chiar de bucătarul emisiunii Vladutz.

Dani Otil a dat-o de gol pe Ramona Olaru
Dani Otil a dat-o de gol pe Ramona Olaru

Dani Oțil a dat-o de gol pe Ramona Olaru

Glumele dintre Ramona Olaru și Dani Oțil aduc un zâmbet telespectatorilor în fiecare dimineață. În ediția de miercuri, de pe 7 iulie, Dani Oțil și Răzvan Simion i-au transmis urări frumoasei lor colege. La un moment dat, superba blondină i-a dat de înțeles lui Dani că foștii ei iubiți au felicitat-o de ziua ei de naștere, iar Ramona le-a și răspuns pentru urări.

„Dani Oțil: A venit ca Miss Slobozia acum câțiva ani la noi.

Răzvan Simion: La mulți ani, om frumos! Cum te simti veșnic la 25 de ani?

Ramona Olaru: Mă simt minunat, mai ales de când sunteți voi în viața mea și vreau să vă mulțumesc pentru că mă lăsați să fac parte din viața voastră. În niciun an nu fac rezoluții. Vreau să fiu în continuare cea mai fericită. Daca nu ați fi voi, viața mea ar fi un amestec de vis și ceață.

Dani Oțil: Cred că nu a vrut să răspundă foștilor.

Ramona Olaru: S-a răspuns foștilor, că așa e frumos.” a fost dialogul dintre cei doi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...