”Rambo din Botoșani”. A spart geamul unei mașini de poliție, a rănit un om al legii și a mai lovit două vehicule

Stan Filon 10.08.2022, 20:15
”Rambo din Botoșani”. A spart geamul unei mașini de poliție, a rănit un om al legii și a mai lovit două vehicule

A fost agitație mare într-o localitate din Botoșani, acolo unde un localnic a luat la țintă mașina poliției. Omul legii care se afla în autospecială a fost nevoit să ceară întăriri, după ce s-a trezit cu un tânăr care a lovit puternic cu pumnul geamul mașinii de la șofer. Tânărul recalcitrant a fugit imediat de la fața locului, mai ales după ce a văzut că polițistul a suferit ceva răni la antebraț.

„Rambo din Botoșani” a spart geamul unei mașini de poliție

Un polițist din Botoșani s-a ales cu răni superficiale la antebraț, după o simplă patrulare prin localitatea botoșăneană Todireni. Omul legii se afla în autospeciala de Poliție, când a văzut un bărbat care i-a făcut semn să oprească. Acesta a tras pe dreapta și a deschis geamul, pentru a vorbi cu bărbatul în cauză, care i-a spus că are probleme cu fiul său.

În timp ce polițistul vorbea cu bărbatul respectiv, și-a făcut apariția și fiul, în vârstă de 26 de ani. Acesta s-a repezit direct la mașina de poliție și a lovit puternic cu pumnul geamul mașinii de poliție, pe care l-a și spart. Cioburile rezultate l-au rănit la antebraț pe polițist.

„Rambo din Botosani” a spart geamul unei masini de politie
„Rambo din Botosani” a spart geamul unei masini de politie

Polițistul a suferit răni superficiale la antebraț

„Poliţistul a coborât geamul autospecialei pentru a discuta cu persoana respectivă, care i-a spus că are neînţelegeri cu fiul său, moment în care, un tânăr de 26 de ani, din comuna Todireni, s-a apropiat de autospecială şi a lovit cu pumnul în geamul portierei, iar cioburile de sticlă rezultate i-au cauzat leziuni superficiale poliţistului, la antebraţul stâng. Ulterior, tânărul de 26 de ani a părăsit zona respectivă, poliţistul solicitând întăriri la faţa locului”, a arătat sursa citată.

Polițistul rănit a solicitat întării, iar în zonă au fost trimise mai multe echipaje de poliţie, iar bărbatul a fost prins şi imobilizat. Până la imobilizarea tânărului, acesta a mai avariat două autoturisme aflate în zonă. În cauză se fac cercetări pentru ultraj şi distrugere, urmând ca, în funcţie de rezultate, să fie luate măsuri conform prevederilor legale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...