Puya și Tudor Chirilă, colaborare neașteptată. Ce au remarcat fanii la noul videoclip lansat de cei doi

Andrei Simion 22.03.2023, 10:08
Puya și Tudor Chirilă, colaborare neașteptată. Ce au remarcat fanii la noul videoclip lansat de cei doi

Puya și Tudor Chirilă au lansat împreună o melodie cu videoclip, într-o colaborare neașteptată de fanii lor, care au remarcat un detaliu la unul dintre cei doi artiști. Piesa aduce aminte de vremea copilăriei generației lor, în care viața era mai simplă.

Puya și Tudor Chirilă au lansat împreună o melodie cu videoclip

Melodia cu videoclip pe care au lansat-o Puya și Tudor Chirilă se numește „Stele căzătoare” și a fost compusă de Mahia Beldo, Dara și Giulie, pe versuri scrise de Puya.

„Сând tоțі еrаm dеѕсulțі рrіеtеnі еrаu mulțі/ Асum nu-і mаі vеzі șі nu îі mаі аѕсulțі/ Сând аlеrgаі ѕрrе mаrе nu сăutаі саzаrе/ Dеgеаbа аі сіnсі ѕtеlе, dасă еlе-ѕ сăzătоаrе”, sunt câteva dintre versurile scrise de Puya, care a inclus în videoclip și fotografii din copilăria lui.

„Stele căzătoare. În caz că vă era dor de mine cu părul lung”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook, marți, la scurt timp după lansarea piesei, anticipând acest detaliu ce avea să fie remarcat de fani.

Puya și Tudor Chirilă au trezit nostalgia în rândul fanilor

Videoclipul lansat de Puya, în vârstă de 43 de ani, și Tudor Chirilă, în vârstă de 48 de ani, a trezit nostalgia în rândul fanilor, care i-au felicitat pe internet pentru această colaborare.

„Piesa aceasta îți provoacă emoție până la lacrimi, te lasă fără cuvinte. Felicitări”, „Te duce în copilărie și rămâi acolo până se derulează toată melodia ! De asta trebuie să fie pe repeat muult timp . Frumoasă colaborare!!”,

„Ce tare m-a lovit melodia asta! Îmi aduc aminte câteodată de vremurile alea și atât de rău îmi pare că am crescut… Parcă a fost cam scurtă copilăria sau atunci nu realizam pe ce lume trăim dar atât de bine era să trăiești fără griji”

„Cea mai faină piesă! Merită făcută imnul generației noastre. Așa am crescut, aveți dreptate. Copiii noștri ar trebui să trăiască așa frumos cum am trăit noi. Mulțumesc, vă iubesc!” și „Mi-au dat lacrimile instant! Ce frumos a fost odinioară, simplu și încă ne puteam numi oameni! Din păcate nu va mai fi niciodată la fel! Copilărie, iartă-mă ca am vrut să fiu om mare!”, au fost câteva dintre comentriile fanilor.

Dragoș Gărdescu, al cărui nume de scenă este Puya, activează pe scena hip-hop din anul 1995. Primul său album, „Băieți de cartier”, a fost lansat alături de La Familia în anul 1997. Și-a început cariera solo în 2000 cu discul „Până la capăt în felul meu”. Ulterior, a lansat albume precum „Foame de bani” (împreună cu Șisu), „Muzică de tolăneală și depravare”, „Românisme 1″ și „Românisme 2″. Cel mai recent album al său, lansat în decembrie 2019, este „Aventurile Domnului Puy(a)”.

Dincolo de cariera sa muzicală, ca membru al trupei Vama, Tudor Chirilă a jucat în numeroase filme și a interpretat roluri de referință în spectacolele de teatru ale unora dintre cei mai importanți regizori români. Din anul 2014, artistul a devenit jurat la emisiunea Vocea României.

Urmăriți Impact.ro și pe