Puțini sunt cei care știau despre legătura secretă dintre Florin Călinescu și Neti Sandu. Ce îi leagă pe cei doi

Iancu Andreea, Mirabela Năstase 31.05.2021, 15:50
Puțini sunt cei care știau despre legătura secretă dintre Florin Călinescu și Neti Sandu. Ce îi leagă pe cei doi

Neti Sandu și Florin Călinescu sunt doi dintre oamenii cu ștate vechi în televiziune, aceștia începându-și cariera în urmă cu mulți ani și totuși, puțini știau despre legătura secretă dintre cei doi. Chiar dacă se află în lumina reflectoarelor de o lungă perioadă de timp, puțini cunosc faptul că actorul a avut o influență importantă în viața astrologului. Îndrăgită de români, Neti Sandu a dezvăluit recent un detaliu neștiut despre evoluția sa din televiziune.

Care este legătura secretă dintre Florin Călinescu și Neti Sandu

Pe actorul Florin Călinescu l-am surprins în ultima vreme în postura de jurat al emisiunii „Românii au talent”, acesta concentrându-se în special pe cariera sa din televiziune și mai puțin pe meseria lui de bază, actoria. Totuși, prezența sa este una apreciată în cadrul show-ului de talente, unde reușește să stârnească adesea hohote de râs prin stilul său jovial și mereu pus pe glume. Pe de altă parte, Neti Sandu este celebră pentru prezentarea horoscopului de la Pro TV, devenind de-a lungul timpului o adevărată emblemă a acestei rubrici. Deși pare că împart doar faptul că lucrează pentru același trust, în realitate  există o legătură secretă între Neti Sandu și Florin Călinescu.

În cadrul unui interviu recent, prezentatoarea horoscopului a făcut o dezvăluire incredibilă, despre începutul carierei sale la postul din Pache Protopopescu. Se pare că o mare influență a avut și Florin Călinescu, cel care i-a schimbat parcursul în viață la un moment dat. Astfel, Neti Sandu a devenit celebră pentru o țară întreagă, reprezentând de ani buni un etalon pentru prezentarea veștilor din partea astrelor.

Înainte fusesem la radio, la Pro FM, mă văzuse Florin Călinescu acolo. După ce oamenii de la PRO TV au stat luni de zile să găsească rubrici pentru matinal, Călinescu și-a adus aminte de „una care face singură horoscopul, are un cerc pe o foaie, vorbește din stele, căutați-o”. Au dat de mine. Ce uluită am fost, m-au căutat, am dat proba și am luat, a povestit astrologul.

Care este legătura secretă dintre Neti Sandu și Florin Călinescu
Neti Sandu, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din televiziune

Cariera de astrolog nu este una ușoară. „Eu vreau să înțeleg viața, asta mă interesează”

Deși pentru mulți par doar vorbe scrise pe o foaie, în realitatea astrologia necesită multă muncă, ore de studiu și pasiune. Neti Sandu recunoștea în cadrul unui interviu faptul că, în ciuda anilor petrecuți în compania astrelor, încă sunt elemente pe care le descoperă cu uimire. Astrologul se străduiește ca prin efortul său să reușească să înțeleagă mai bine viața, dincolo de previziunile astrale atât de îndrăgite de către telespectatori.

Bineînțeles că întâi mi-am făcut mie, am făcut școală pe mine. După aceea au urmat membrii familiei mele. Astrologia este inepuizabilă, cred că mai sunt lucruri de descoperit, dar nu avem atâta capacitate și atâta minuțiozitate încât să putem înțelege totul. Întâi trebuie să înveți fiecare zodie, după aceea ce înseamnă fiecare planetă, ce face fiecare zodie în fiecare dintre case. Fiecare om are zece planete, care stau într-un fel în ziua în care s-a născut. Ca să poți să spui ceva despre acel om trebuie să înveți pentru fiecare ce înseamnă Venus în Balanță, Venus în Gemeni etc. E inepuizabilă și, din când în când, le reiau să văd dacă mai storc ceva de la ele fiindcă, de fapt, eu vreau să înțeleg viața, asta mă interesează, a mărturisit Neti Sandu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...