Viața lui Neti Sandu. Cum trăiește doamna de la horoscop atunci când camerele sunt oprite

Emanuela Pană 12.10.2020, 09:59

Neti Sandu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la Pro TV, ea aducând românilor noutăți în funcție de zodie, în fiecare dimineață, în cadrul rubricii Horoscop. Deși este vedetă de 26 de ani, aceasta este foarte rezervată atunci când vine vorba de viața privată. Cu toate acestea, se întâmplă să mai „dea din casă“ din când în când.

Viața lui Neti Sandu, dincolo de lumina reflectoarelor

Neti Sandu este una dintre cele mai longevive apariții de pe micul ecran și totodată una dintre cele mai discrete persoane publice. Aceasta vorbește destul de rar despre viața sa, iar atunci când o face nu oferă prea multe detalii.

Într-un interviu acordat recent pentru unica.ro, vedeta Pro TV a mărturisit că se ocupă de una singură de treburile gospodărești, în ritmul ei, pentru că are un program destul de solicitant.

„Că nu mi-a făcut nimeni curat în casă, de când m-am mutat de la mama, de la 24 de ani. Și nici mâncare. Mi le fac singură pe toate, în ritmul meu!“, a dezvăluit aceasta.

Pe lângă astrologie, Neti Sandu mai are o pasiune: pantofii! Cine-ar fi crezut? Deși îi place să-i colecționeze, aceasta nu a păstrat toate perechile pentru ea, ci a și oferit din ele.

„Îmi cumpăr tot timpul pantofi, așa e! Nu știu câte perechi am că dau tot timpul din ele. Nu știu nici care e cea mai scumpă pereche. S-ar putea să fie pantofii sport“, a povestit ea.

Neti Sandu a vorbit și despre meseria sa, spunând că singura relație de durată pe care a avut-o vreodată a fost cea cu… serviciul.

„Așa s-au așezat pentru mine lucrurile. Singura relație durabilă din viața mea a fost cu serviciul, nu cu cariera. Nu mi se pare că fac carieră, ci pur si simplu mă duc zilnic la serviciu. Mi-am căpătat această notorietate prin simplul fapt că merg la serviciu. Acum, la această vârstă, realizez că serviciul a făcut parte din viața mea fără să fac ceva special în acest sens. Și serviciul m-a vrut pe mine. Am constatat, de curând, că singura relație lungă din viața mea a fost cu serviciul.

Din 1978, de 42 de ani, am această legătură. Calitățile acestea pe care le am – conștinciozitate, curiozitate, seriozitate –, toate s-au potrivit perfect la acest capitol. Poate totul s-a întâmplat și pentru că am ascendent în Fecioară, iar acestă zodie este preocupată mereu de planul profesional“, a spus prezentatoarea cu „păr de sticlă“.

Doamna de la horoscop, părăsită de bărbatul pe care l-a iubit 10 ani

În ceea ce privește viața sentimentală, Neti Sandu a cunoscut și ea dezamăgirea după ce a trecut printr-un divorț, iar mai apoi a fost părăsită de omul căruia i-a dedicat ani din viață, fără a primi o explicație în adevăratul sens al cuvântului.

Cum arată viața lui Neti Sandu, atunci când camerele sunt oprite
Cum arată viața lui Neti Sandu, atunci când camerele sunt oprite

„Am avut o relaţie de 10 ani până chiar când să ajung la Pro TV, dar a plecat. Eu nu am spus nimic, pentru că am zis că omul e liber să facă ce vrea. Important era cum mă descurcam eu după aia. A fost înfiorător de greu“, dezvăluia, cu ceva timp în urmă, vedeta horoscopului de la Pro TV.

Ea a mai mărturisit că bărbatul i-a lăsat un bilet de adio în care scria că îşi poartă „ghinion“ unul altuia.

„Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. El a invocat motivul că avea impresia că eu îi port ghinion. Nu eu, stai că formulara era alta: că ne purtăm ghinion unul altuia. El avea nevoie de un vinovat și eu de aceea nu am luptat niciun milimetru. Nu i-am cerut nicio explicație“, a relatat vedeta.

Șocul a fost atât de puternic și suferința atât de intensă încât aceasta a avut nevoie de nu mai puțin de 5 ani de terapie pentru a putea să se repună pe picioare.

„Eu am făcut vreo cinci ani de terapie ca să trec peste asta şi să mă pot bucura de viaţă. Mă secase de toate resursele“, a mai spus Neti Sandu.

Recent, îndrăgita prezentatoare și-a găsit curajul și a vorbit deschis despre un subiect sensibil din viața ei: copiii. Ea a mărturisit că regretă că nu a avut suficient curaj să dea naștere în tinerețe.

„Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinerețe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar în tinerețe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aș fi putut. Am considerat că nu era momentul și cred că aș fi greșit foarte tare cu educația lor. Foarte târziu am aflat cum trebuie să crești un copil. Eu vin dintr-o perioadă în care lucrurile stăteau cu totul altfel față de cum sunt acum. Atunci nu aveam acces la nimic“, a explicat doamna de la horoscop.

Citește și: Ce meserie a avut Neti Sandu înainte să devină vedetă Pro TV.  „Asta am făcut timp de 18 ani“

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...