Neti Sandu și poveștile ei de dragoste fără noroc. ”Am făcut terapie cinci ani”

Redacția IMPACT 16.03.2020, 20:44
Neti Sandu și poveștile ei de dragoste fără noroc. ”Am făcut terapie cinci ani”

Neti Sandu e una dintre cele mai cunoscute și longevive prezențe ale micului ecran. Vedeta postului de televiziune PRO TV le aduce românilor, în fiecare zi, informațiile despre zodii. Aceasta are la activ mai bine de două decenii de când are un asemenea rol, în cadrul televiziunii de pe bulevardul Pache Protopopescu, din Capitală.

Ce spune Neti Sandu despre viața ei amoroasă: ”Am făcut terapie cinci ani”

Neti Sandu e o prezență foarte îndrăgită a micului ecran, de aceea românii o recunosc dintr-un milion. Totuși, anumite detaliile despre viața vedetei de la PRO TV, în vârstă de 61 de ani, au rămas necunoscute. Cei care o urmăresc dimineața, pentru a vedea ce le-au rezervat astrele, pe ziua respectivă, pot constata că aceasta a fost o „ghinionistă”, la capitolul dragoste.

Cea care le aduce românilor, în fiecare zi, cele mai noi detalii despre zodii nu a avut foarte mare noroc, nici în anii tinereții. La această vârstă, este divorțată, în prezent, și nu are copii, dar cei care îi înseninează viața sunt nepoții, din partea surorii sale. Chit că are la activ zeci de ani de când lucrează cu astrele, renumita Neti Sandu nu a avut vreodată parte de cele mai bune energii, pe Casa Iubirii.

Neti Sandu și poveștile ei de dragoste fără noroc Am făcut terapie cinci ani
Neti Sandu a dezvăluit că a fost nevoită să urmeze ședințe îndelungate de terapie, din pricina unei povești de iubire

Vedeta s-a căsătorit când avea 24 de ani, cu un bărbat care îi era și prieten foarte bun. Din păcate, însă, mariajul dintre ei s-a destrămat foarte repede. De aceea, căsnicia vedetei PRO TV a durat doar doi ani. Motivul care a dus la despărțire a fost cel al nepotrivirii de caracter, după cum și-au dat seama ulterior și partenerii. Totuși, a trecut cu bine peste această decepție amoroasă, după care a format o nouă legătură.

Vedeta PRO TV a trăit mai multe decepții

Mai exact, în anul 1985 și-a cunoscut marea dragoste, însă numele bărbatului cu care celebra brunetă a trăit povestea plină de năbădăi a rămas necunoscut. Nici până în acest moment, Neti Sandu nu a dezvăluit cine este cel cu care a avut un mariaj de un deceniu. Spre final, însă, aceasta a avut parte de o decepție cumplită. Soțul a părăsit-o și a încercat să își strângă pe furiș lucrurile din casa lor. A fost un moment care a coincis și cu începuturile sale de la PRO TV.

”A fost înfiorător de greu. S-a furișat în casă, și-a luat lucrurile în grabă, pentru a evita să mă întâlnească. Am crezut că au venit hoții, au spart ușa. El răscolise totul, de frică să nu vin eu. Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. A invocat motivul că ne purtăm ghinion unul altuia. (…) Am făcut vreo 5 ani de terapie, ca să pot trece peste asta și să mă pot bucura de viață. Mă secase de toate resursele. Dacă nu pleca în felul ăsta, dacă nu era atât de șocant, eu nu aș fi făcut toate lucrurile pe care le-am făcut după aceea. Nu pot decât să-i mulțumesc, pentru că dacă rămânea, ar fi fost veșnic nemulțumit din cauza mea”, a dezvăluit Neti Sandu, potrivit ciao.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe