Ce meserie a avut Neti Sandu înainte să devină vedetă Pro TV. ”Asta am făcut timp de 18 ani”

Ce meserie a avut Neti Sandu înainte să devină vedetă Pro TV. ”Asta am făcut timp de 18 ani”

Neti Sandu a făcut o dezvăluire colosală. Vedeta a spus ce meserie a avut, timp de 18 ani, înainte de a-și începe cariera la Pro TV.

A intrat în echipa Pro TV în urmă cu 25 de ani. Însă, înainte de a debuta, la emisiunea „Ora 7, Bună dimineața”, Neti Sandu a avut o meserie complet diferită.

Ce a dezvăluit Neti Sandu, despre începutul ei la Pro TV

Neti Sandu și-a început cariera la Pro TV la matinalul „Ora 7, Bună dimineața’, alături de nimeni altul decât Florin Călinescu. Vedeta a povestit cum s-a simțit în prima ei zi, la acea emisiune.

„Prima zi a fost extraordinar de plină de emoții, o explozie de emoții, pentru că era prima dată când făceam parte dintr-o emisiune. Era matinalul «Ora 7, Bună dimineața». Nu repetaserăm decât, eu cel puțin, vreo două săptămâni înainte și acum era directul, care era copleșitor.

Și eram cu Florin Călinescu și după ce s-a terminat emisiunea ne-am strâns toți și am stat vreo 4 ore să analizăm cum a fost emisia și m-a întrebat cum m-am simțit și i-am zis că m-am simțit, nu știu cum eram, de parcă eram doamna Sanda Țăranu de la TVR”, a povestit Neti Sandu, pentru Viva!.

Ce meserie a avut Neti Sandu, timp de 18 ani, înainte de a deveni vedetă Pro TV

Dacă acum este cunoscută pentru că prezintă horoscopul, la Pro TV, îndrăgita Neti Sandu a mai avut o ocupație, ce nu a avut deloc legătură cu televiziunea.

Neti Sandu a început să lucreze de timpuriu. Mai exact, de pe la vârsta de 19 ani, într-un cu totul alt domeniu. Vedeta Pro TV a fost bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură.

„Înainte să lucrez la PRO TV am fost bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură. 18 ani. Și cu 25 la PRO fac niște ani”, a spus vedeta, pentru Viva!.

Au trecut astfel 18 ani până când, în anul 1995, Neti Sandu a ajuns la Pro TV, la vârsta de 37 de ani. Aici, a devenit repede îndrăgită.

Recent, Neti Sandu a vorbit și despre motivul pentru care, în aproape întreaga ei carieră la Pro TV, a avut aceeași coafură.

„Da, am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Și i-am spus foarte bine ‘schimb-o, dar aș vrea să-mi stea mai bine. Dacă reușești să-l faci să-mi stea mai bine eu sunt de acord. La un moment dat, un stilist mi-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit.

I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis ‘îți stă mai bine, rămâi așa. Toată lumea a fost îngăduitoare cu mine. Filat și făcut altfel, cu o coafură într-o parte mă făceau un băiețel mai aspru așa. Ideea este că din cauza firului care este sticlos, el nu se poate așeza imediat. El face doar niște lucruri: dacă eu îl las pe linia lui și îl retez, el stă perfect.

Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine. Adică o să fie un păr lung, sticlos și care o să stea nemișcat…Nu, așa nu e bine. Doar părul în sine e splendid. Asta e povestea părului meu”, a povestit Neti Sandu, pentru Viva!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI