Puțini știu asta! Ce deține Prințul George în România, deși nu a vizitat niciodată țara noastră

Corina Oprea, Coteț Alexandru 31.05.2023, 16:31
Puțini știu asta! Ce deține Prințul George în România, deși nu a vizitat niciodată țara noastră

Prințul George este viitorul moștenitor al tronului Marii Britanii. Fiul cel mare al Prințului William și al lui Kate Middleton deține deja o proprietate în România, deși nu a ajuns niciodată în țara noastră. Familia lui s-a asigurat că va avea un viitor strălucit și nu îi va lipsi nimic, motiv pentru care au luat măsuri din timp. Este răsfățat de toată lumea!

Prințul George are proprietăți în România

De când a devenit rege cu acte în regulă, mulți se gândeau că Charles nu va mai avea timp de vizite în România, țara despre care spunea că este de-a dreptul îndrăgostit. Se pare, însă, că are în plan să ajungă aici curând și a plănuit deja o vacanță mult așteptată.

Publicația britanică ”Hello” a anunțat că Regele Charles al III-lea se va retrage câteva zile, în luna iunie, în casa lui de la Viscri. O deține încă din 2006 și vine aici constant, dar vizita de acum ar fi una de-a dreptul specială. El ar merge să mai viziteze o locație specială, care ar aparține chiar nepotului său.

Mai exact, în Viscri ar exista un teren special pentru Prințul George, deși cel mic nu a ajuns niciodată la noi în țară. Revista ”Hello” a descoperit că ar fi vorba despre ”o pajiște cu flori sălbatice, care se află la doar o oră de mers cu mașina”, care ar fi fost dată în dar de ziua prințului, din partea contelui Kalnoky.

„Dacă am fi trimis flori, acestea s-ar fi ofilit, așa că acesta este un cadou simbolic. Florile sălbatice sunt fragile ca și copiii nou-născuți. Acest cadou va proteja această zonă și va contribui la sensibilizarea publicului, astfel încât florile rare să poată fi protejate”, a spus contele Kalnoky.

Cum și-a amenințat Prințul George colegii

Deși are doar 9 ani, Prințul George, fiul cel mare al Prințului William și al lui Kate Middleton este foarte expresiv și știe deja ce vrea de la viață. Este foarte îndrăzneț, știe mereu ce are de zis și surprinde cu fiecare dintre replicile sale.

În urmă cu un an, acesta a șocat chiar la școală. A avut o dispută cu un coleg și i-a dat acestuia o replică dură, care a sunat mai mult a avertisment. Fiul lui William i-a spus colegului său de școală că tatăl lui va fi rege și că „ar fi mai bine să ai grijă”, din dorința de a-l intimida.

 

Urmăriți Impact.ro și pe