Promisiunea pe care i-a făcut-o Alex Pădureanu mamei lui. Ce vrea să facă fiul Corneliei Catanga în America (Exclusiv)

Badea Violeta, Ana Chivu 31.08.2021, 09:14
Promisiunea pe care i-a făcut-o Alex Pădureanu mamei lui. Ce vrea să facă fiul Corneliei Catanga în America (Exclusiv)

Moartea Corneliei Catanga a lăsat o durere imensă în sufletul familiei sale. Marea cântăreață de muzică lăutărească s-a stins din viață pe 26 martie 2021, din cauza Covid-19, la Spitalul Universitar de Urgență București. La aproximativ cinci luni de la moartea regretatei artiste, Alex Pădureanu, fiul solistei, face câteva mărturii dureroase. Iată ce vrea să facă fiul Corneliei Catanga în America!

Alex Pădureanu, profund îndurerat de moartea cântăreței

Alex Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, suferă enorm după moartea mamei sale și nu își poate reveni din șoc. Dispariția solistei a îndurerat o țară întreaga, iar familia acesteia trăiește un adevărat coșmar de circa cinci luni de zile. Unicul copil al regretatei artiste nu și-a sărbătorit ziua onomastică, de Sf. Alexandru.

„Cui îi arde de petreceri? Plânge sufletul în mine. Unde e mămica mea, mi s-au uscat lacrimile pe obraz, merg la ea și plâng pe mormânt, nu mai sunt om, de când a plecat”, a declarat Alexandru Pădureanu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Tânărul a postat pe o rețea de socializare un video extrem de emoționant. În imagini apare regretata Cornelia Catanga, celebra lui mamă, care îl serba, în această zi de sărbătoare, cu șampanie și cu tort de ciocolată. Alex Pădureanu nu mai are starea necesară pentru a petrece, fiindcă tot ceea ce simte este tristețe.

”De ziua mea, mama mă răsfăța, era petrecere la noi în casă, acum este doar tristețe. Unde e mămica mea, mi s-au uscat lacrimile pe obraz, merg și plâng pe mormânt, nu mai sunt om, de când a plecat”, a mai spus Alex Pădureanu.

Promisiunea pe care i-a facut-o Alex Padureanu mamei lui
Promisiunea pe care i-a facut-o Alex Padureanu mamei lui

Planurile pe care Alex Pădureanu le are în America

Fiul Corneliei Catanga vrea să plece definitiv în America pentru a-i îndeplini o dorință mamei sale. Acesta vrea să-și construiască o carieră de succes, fiindu-i extrem de recunoscător artistei. Acesta își amintește că mama lui dădea și ultimul ban, doar ca să-l facă artist.

„Ea și-a dat și ultimul ban, ca să mă facă artist, a fost visul ei, a văzut că am un talent nativ, nu a investit degeaba în mine. Îi mulțumesc, de acolo, din Cer, până voi închide ochii.

Voi ajunge un mare pianist, în America, un mare solist de jazz. I-am promis asta!”, a declarat Alex Pădureanu,citat de sursa de mai sus.

Fiul Corneliei Catanga urmează să se căsătorească cu logodnica lui, Alina. Ulterior, cei doi își vor constui o viață departe de România, în New York.