Cornelia Catanga putea fi salvată? Ce s-a întâmplat cu marea cântăreaţă înainte să ajungă la spital

Nicu Stan, Ștefan Olteanu 28.03.2021, 11:44
Cornelia Catanga putea fi salvată? Ce s-a întâmplat cu marea cântăreaţă înainte să ajungă la spital

Cornelia Catanga putea fi salvată? Ce s-a întâmplat cu marea cântăreaţă înainte să ajungă la spital. Mai mulți medici au făcut dezvăluiri.

Ce a făcut Cornelia Catanga când a ajuns ambulanța la ea acasă. Unii susțin că ar fi putut fi salvată

Unii oameni cred că Cornelia Catanga putea fi salvată. Ce s-a întâmplat cu marea cântăreaţă înainte să ajungă la spital, au dezvăluit surse medicale.

Regretata vedetă a început să se simtă rău încă de la primele ore ale dimineţii de joi, iar când starea ei s-a înrăutăţit, Aurel Pădureanu a sunat de urgență la 112. Cântăreața a suferit un stop cardio respirator a doua zi de dimineață, în jurul orei 4:00, în ciuda măsurilor luate de către medici.

Cornelia Catanga a murit de coronavirus
Cornelia Catanga a murit de coronavirus

Cornelia Catanga a refuzat să meargă la spital

Conform declarațiilor oferite de sursele medicale, Cornelia Catanga a refuzat să meargă la spital, însă echipajul de pe ambulanță ar fi încercat timp de o oră jumătate să o convingă să se răzgândească. Acest timp poate că ar fi contat la salvarea ei. Astfel, în timp ce era acasă, artista de muzică lăutărească a fost testată pentru coronavirus, iar rezultatul a fost negativ, chiar dacă respira cu dificultate.

La insistenţele soțului său, Aurel Pădureanu, soția sa a acceptat să fie dusă la spital, unde i s-a mai făcut încă un test anti-covid. De data aceasta, rezultatul a fost pozitiv. Din păcate, la câteva ore după ce a fost internată, a făcut un stop cardio-respirator care i-a fost fatal. Vestea morții reginei muzicii lăutărești a fost făcută publică de prietena ei apropiată, Mara Bănică.

Marcel Pavel, mesaj cutremurător

Mesajele de condoleanțe au început săcurgă din toate părțile, de la toți artiștii. “Cornelia Catanga a plecat la stele! Lumea muzicii lăutărești a pierdut o artistă de o valoare autentică de necontestat! Regret profund dispariția prietenei noastre dragi! Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei!” este mesajul transmis azi de Marcel Pavel pe Facebook, unde l-a etichetat și pe fiul artistei.

Cornelia Catanga s-a căsătorit cu Aurel Pădureanu în primăvara lui 2014, iar nunta au avut-o pe 23 octombrie 2014. Cântăreața a fost condusă la altar de unicul ei fiu, iar rochia de mireasă a purtat semnătura designerului Cătălin Botezatu.

Cornelia Catanga, bucuroasă de rochia de mireasă făcută de Cătălin Botezatu

Mai mulți designeri au dorit să îmi lucreze rochia de mireasă, dar eu am vrut să mi-o facă Botezatu. Nu a fost pentru mine o prioritate să fiu mireasă. Cel mai mult contează cum te înțelegi cu omul de lângă tine.

Totuși, am visat și eu, ca orice femeie, să ajung la altar cu rochia albă. Cătălin Botezatu mi-a făcut rochia de mireasă și, cum mă așteptam, e absolut superbă!”, povestea Cornelia Catanga, înainte de nuntă.