Ce se va întâmpla cu lucrurile lăsate de Cornelia Catanga. Aurel Pădureanu a luat deja decizia (exclusiv)

Cristian Cojocaru, Diana Dumitrache 30.03.2021, 14:53
Ce se va întâmpla cu lucrurile lăsate de Cornelia Catanga. Aurel Pădureanu a luat deja decizia (exclusiv)

Soțul Corneliei Catanga va trebui ca în viitorul apropiat să se mute din vila în care locuia în chirie alături de soția sa. Aurel Pădureanu a declarat în exclusivitate pentru Playtech.ro ce urmează să se întâmple cu lucrurile lăsate de Cornelia Catanga.

Ce va face Aurel Pădureanu cu lucrurile lăsate de Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu urmează să strângă lucrurile din casa în care locuia cu soția sa. Acesta nu știe însă ce va face cu lucrurile lăsate în urmă de interpreta de muzică lăutărească. Cu atât mai mult, soțul artistei afirmă că: ”nu știm unde ne vom muta, ne-au refuzat toți, ni s-a întors spatele. Sunt atâția milionari în euro, în țara asta, cât i-ar costa să ne dea o căsuță mică, pe care să o îngrijim?”.

”Regina muzicii lăutărești” i-a lăsat cu o mare durere în urmă pe membrii familiei, iar acum aceștia trebuie să mai depășească o greutate, astfel că sunt nevoiți să meargă mai departe și să se mute în altă casă.

”Nu suntem pretențioși. Mă rog să mă fac bine, să trecem peste durerea aceasta, să ies cu fiul meu, Alex, de dragul lui trebuie să îmi revin. De ce mi-ai luat-o, Doamne, ce mă fac fără ea acum? Era lumina ochilor mei”, a mai declarat Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Aurel Pădureanu a afirmat că multe dintre spectaculoasele ținute de scenă ale Corneliei le va dona unei persoane care să aibă grijă de ele
Aurel Pădureanu a afirmat că multe dintre spectaculoasele ținute de scenă ale Corneliei le va dona unei persoane care să aibă grijă de ele

Unde vor ajunge ținutele de scenă ale artistei

Cornelia Catanga a reușit să adune o imperionantă colecție de ținute de scenă în toții anii închinați muzicii. Aurel Pădureanu a afirmat că va dona toate aceste ținute însă unei persoane care va avea grijă de ele.

”Cui să îi dau rochițele ei, pe care le iubea și le îngrijea? Caut o persoană curată, care să le aprecieze, să le poarte, nu să-și bată joc de ele. Eu voi opri câteva pelerine, dar și acordeonul pe care îl iubea, restul lucrurilor le voi da!”, a mai afirmat acesta.

Supărat pe situația că nu a putut să se îngrijească de înmormântare așa cum ar fi trebuit, lui Aurel Pădureanu îi pare rău că nu și-a putut îmbrăca soția într-una dintre spectaculoasele ei ținute.

 ”Am dus un pachet, cu o rochie și cele necesare pentru înmormântare, însă, pentru că a fost bolnavă de Covid-19, nu ne-au lăsat să o îmbrăcăm cu hainele ei, ca să plece din viața asta ca o regină. Am îngropat-o într-un sac, iar hainele ei le-am pus lângă ea, conform protocolului, la vreme de pandemie”, a spus Pădureanu cu părere de rău.

Fiind o femeie credincioasă, Cornelia Catanga a reușit să colecționeze și foarte multe obiecte de cult, printre care și două statui. Aurel Pădureanu a spus că ”Cele două statui le-am cumpărat din zona Otopeni, sunt din ipsos, au fost sfințite. Și icoanele au fost cumpărate tot de mine, mereu aveam casa plină de candele. Acum am păstrat doar una aprinsă, pentru sufletul ei, ca să aibă lumină în drumul spre Dincolo”,

Urmăriți Impact.ro și pe