Program Black Friday 2021 Media Galaxy. De când a început și până când durează ofertele

Emanuela Pană 08.11.2021, 22:48
Program Black Friday 2021 Media Galaxy. De când a început și până când durează ofertele

În perioada campaniei de Black Friday, Media Galaxy, rețeaua de magazine de electronice și electrocasnice din România, deținută de compania Altex, are reduceri substanțiale la majoritatea produselor, de la laptopuri, telefoane, televizoare și până la tot felul de electrocasnice mici, unele reduse și cu 60%. Care este prohramul campaniei din acest an,  când a început și cât durează ofertele, afli în continuare.

Program Black Friday 2021 Media Galaxy

Media Galaxy este unul dintre magazinele cu cele mai mari reduceri în perioada campaniei de Black Friday, având reduceri chiar și de 60%. Parte a grupului Altex, Media Galaxy este unul dintre liderii de pe piaţa de electronice şi electrocasnice, oferind o gamă variată de astfel de produse.

Anul acesta, pe site-ul oficial al magazinului găsiți laptopuri reduse chiar și cu 40%, sisteme PC, monitoare, imprimante, televizoare, telefoane, camere foto/video, purificatoare de aer, precum și tot felul de electrocasnice mari și mici, iar lista poate continua.

Dacă aruncăm o privire către laptop-uri, putem observa că toate cele reduse sunt de ultimă generație, prețurile pornind de la 1.300 de lei și ajungând până la 7.400 de lei. În ceea ce privește telefoanele, acestea sunt și mai accesibile la preț, mai ales de Black Friday. Cel mai ieftin telefon, aproape un chilipir, un Allview A20 Lite 3G, cu Dual Sim, vândut cu doar 267 de lei.

Cel mai „piperat“ preț îl are unul dintre cele mai noi modele de telefoane de la Samsung care, grație ecranului pliabil, poate fi transformat cu ușurință într-o tabletă. La momentul actual, acesta este unul dintre cele mai căutate smartphone-uri de pe piaţă. A-ți ghicit, este vorba despre celebrul Samsung Galaxy Z Fold2, 5G.

Și prețurile de la televizoare ne fac cu ochiul, pornind de la 700 de lei și ajungând până la circa 20.000 de lei. Cele mai multe dintre acestea sunt reduse cu 15-20%.

Citește și: Cum sunt păcăliţi românii de Black Friday. Totul e psihologic, spun specialiştii

Când a început și cât durează ofertele

Media Galaxy organizează Black Friday 2021 în perioada 28 octombrie – 24 noiembrie, mult mai devreme de cât în mod normal, Black Friday 2021 fiind așteptat să aibă loc pe 12 noiembrie. Totuși, pentru a-și mări câștigurile generate de frenezia cumpărăturilor la prețuri reduse, unele magazine fură startul.

Program Black Friday 2021 Media Galaxy. Când începe și când se termină
Program Black Friday 2021 Media Galaxy. Când începe și când se termină

Important de menționat că, la fel ca în cazul magazinelor Altex, magazinele Media Galaxy oferă transport gratuit în toată țara în perioada 5-11 noiembrie, indiferent de valoarea produselor achiziționate.

Pentru a ȋmbunătăți experiența de cumpărături și a-i ajuta pe clienți să se bucure pe deplin de promoțiile acestei perioade, am decis să oferim transport gratuit ȋn toată țara. Așa cum am anunțat ȋncă de la ȋnceput, avem multe surprize ȋn campania de Black Friday 2021. Ofertele se schimbă constant, așa că vă recomandăm să urmăriți site-urile altex.ro și mediagalaxy.ro sau să veniți ȋn magazine. Colegii noștri din magazine au soluții pentru a servi toți clienții“, a declarat Raul Filip, Director de Achiziții Altex România.

Cine poate intra în magazinele Altex și Media Galaxy

Întrucât ne aflăm în plină pandemie de COVID-19, compania a făcut precizări cu privire la regulile care se vor aplica în magazinele fizice.

Magazinele sunt pregătite să ȋi primească pe clienți, cu respectarea tuturor reglementărilor ȋn vigoare – scanarea certificatului verde, triaj, dezinfectare și distanțare fizică“, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial la Altex.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...