Program Black Friday 2021 la eMag. Când începe și cât timp ține

Daria Petrescu 08.11.2021, 18:00
Program Black Friday 2021 la eMag. Când începe și cât timp ține

Peste doar câteva zile eMag dă startul la reduceririle de produse, înainte de Crăciun. Black Friday este cea mai aglomerată zi de cumpărături din Statele Unite, însă nici în România lucrurile nu stau mai rău și asta pentru că mii de români așteaptă zilele în care pot beneficia de cele mai mari reduceri. Program Black Friday 2021 la eMag. Când începe și cât timp ține

Program Black Friday 2021 la eMag. Când începe și cât timp ține

La fel ca în fiecare an, eMag vine în întâmpinarea clienților cu reduceri semnificative la produsele pe care aceștia le dețin pe site și în magazine. Anul acesta, Black Friday la eMAG are loc în data de 12 noiembrie 2021. În această zi, clienții vor avea parte de cele mai bune oferte și reduceri. Black Friday este vinerea neagră, acestafiind și motivul pentru care reducerile au loc doar în această zi.

Printre produsele care se regasesc in oferta eMAG Black Friday se numără:

electrocasnice

accesorii pentru casa si gradina

produse de îngrijire personală pentru adulți și copii

mobile

jucarii

anvelope si produse speciale.

televizoare

telefoane

laptopuri

produse din categoria Fashion și articole sportive

Black Friday la eMAG înseamnă și reduceri ale partenerilor din Marketplace.
Trebuie  să te conectezi la ofertele de Black Friday și să te asiguri ca esti abonat la newsletterul eMAG . De asemenea, trebuie să fii la curent cu toate noutatile, reducerile si produsele vedeta din cel mai asteptat eveniment de cumpărături.

Ce trebuie să știi despre Black Friday la eMAG

  • În primul rând trebuie să ai aplicatia eMAG actualizată cu cea mai recenta versiune disponibila si toate datele tale. Asta presupune să ai  respectiv adresele de livrare, completate în contul tău de client.
  • De asemenea, îți poti salva cardul bancar in contul tau de client eMAG. În acest fel, de Black Friday, se pot achita comenzile în deplina siguranta si foarte repede
  • După ce s-a făcut comanda, produsele selectate sunt rezervate automat, iar livrarea se face in showroom, prin curier, la un oficiu postal sau în easybox.

Recorduri de Black Friday la eMAG

„S-au înregistrat, într-o singură zi, 12,4 milioane de vizite iar valoarea produselor comandate a fost de 585.7 de milioane de lei, cu 17% mai mult decât în 2019. Comandă ridicată în cel mai scurt timp s-a înregistrat la easybox, la doar 7 minute de la încărcare, chiar în ziua de Black Friday.

În primul minut de la start s-au comandat 8.260 de produse în valoare de 4.7 milioane de lei, iar comandă cu cele mai multe produse a fost plătită online cu cardul și a conținut 97 de produse distincte din categorii precum băcănie, băuturi și produse pentru îngrijirea locuinței.

Printre produsele speciale comandate în 2020 de Black Friday se numără 15 mașini, sute de închirieri de rulote, 1.881 de teste RT-PCR și servicii medicale, 8.8 kg monede și lingouri de aur, 53.000 litri de carburant, 1.220 nopți de cazare”, specific reprezentații companiei pe site-ul eMAG.

„Pentru Black Friday 2018, au fost incluse în promoție peste 3.000.000 de produse, cărora li s-au adăugat oferte speciale de la 6.100 de parteneri din Marketplace.

Printre acestea s-au numărat bilete de avion și la festivaluri, pachete turistice, servicii de înfrumusețare, ceasuri de lux sau metale prețioase”, au mai adăugat aceștia.

Urmăriți Impact.ro și pe