eMAG dă gratuit românilor asta, chiar acum. Ce trebuie să faci ca să profiți și tu de noua lor campanie

Cristian Cojocaru 03.11.2021, 08:19
eMAG dă gratuit românilor asta, chiar acum. Ce trebuie să faci ca să profiți și tu de noua lor campanie

Retailerul eMAG a hotărât să ofere românilor transportul gratuit în cea mai nouă campanie. Astfel, românii care doresc să își schimbe electrocasnicele, pot profita de cea mai nouă campanie a magazinului, primind și o surpriză pe lângă acest beneficiu.

eMAG oferă transportul gratuit

În cadrul cele mai noi campanii ale sale, eMAG te scapă de vechile electrocasnice, oferind transportul gratuit pentru acestea. Pe lângă acest lucru, magazinul eMAG le dă tututor celor care doresc să scape de aparatele electrocasnice, un voucher în valoare de 150 de lei. Ceea ce trebuie să faci este să urmărești cei patru pași simpli pe care eMAG i-a pus la dispoziție AICI.

Astfel, indiferent că vrei să cumperi o mașină de spălat rufe sau vase, un aragaz sau lăzi frigorifice, toate aceste intră în oferta eMAG, venind la pachet cu multe alte beneficii. Aparatul electrocasnic pe care îl predai va fi transportat în mod gratuit de la tine de acasă, astfel că nu va mai trebui să îți faci griji cu privire la transportul acestora.

Poți opta ulterior pentru televizoare, mașini de spălat rufe sau poate un aragaz nou, beneficiind totodată de reducerile acestora dar și de voucherul de 150 de lei. Din oferta eMAG poți cumpăra televizorul Smart JVC care este redus cu 28%. Beneficiază acum de rezolutia ecranului HD, televizorul afișând imagini mai detaliate ca niciodată. Cu o calitate a ecranului de 720p, de pe afișajul de 80 de cm nu îți va scăpa niciun detaliu al conținutului de pe posturile tale TV preferate sau din cele mai îndrăgite seriale din lista ta de pe Netflix. Beneficiază acum de un super preț AICI.

emag gratuit
eMAG te asteapta cu cele mai bune preturi la electrocasnice

Scapă de electrocasnicele vechi cu cea mai bună ofertă de la eMAG

Tot din oferta eMAG fac parte și combinele frigorifice. Astfel, poți scăpa de vechea combină frigorifică având în vedere că eMAG o va ridica gratuit de la tine de acasă și achiziționează combina frigorifică Samus care este redusă cu 67%. Aceasta are o capacitate de 248 de litri, termostat reglabil dar și tehnologie de dezghețare automată a frigiderului. Datorită exteriorului său din inox, acesta poate fi încadrat în orice bucătărie, indiferent de design-ul acesteia. Beneficiază acum de ofertă, AICI.

eMAG îți oferă și mașina de spălat rufe cu uscător încorporat de la Gorenje care beneficiază de o reducere de 57%. Mașina de spălat dispune de o capacitate de 10 kg la spălare și 7 kg la uscare, o viteză de centrifugare de 1.400 RPM și o clasă energetică A. Datorită tehnologiei ChildLock, panoul de control poate fi blocat prin apăsarea unei combinații speciale de taste, împiedicând copiii să utilizeze aparatul, atunci când nu ești prin preajmă, făcând imposibilă modificarea setărilor. Accesează oferta AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe