eMAG reduce drastic prețurile. Produsele resigilate, la mare căutare

Cristian Cojocaru 05.11.2021, 20:50
eMAG reduce drastic prețurile. Produsele resigilate, la mare căutare

eMAG are în cadrul magazinului o categorie de produse resigilate, pentru care reduce drastic prețurile. Retailerul aplică reduceri considerabile la produsele returnate care, uneori prezintă defecte foarte mici sau chiar deloc.

eMAG reduce prețurile la produsele resigilate

Magazinul eMAG te așteaptă cu o gamă variate de produse în cadrul secțiunii de resigilate. Poți achiziționa laptopuri, telefoane și televizoare care beneficiază de reduceri consistente. Din oferta de laptopuri a eMAG am selectat pentru tine cele mai mari reduceri. Astfel, poți achiziționa cu o reducere de 56%, laptopul Lenovo ThinkPad X390 Yoga.

Dispozitivul vine echipa cu un procesor Intel Core i5 din a 8-a generație, cu o frecvență de până la 3,90 GHz. Display-ul este IPS de 13,3 inci și beneficiază de o rezoluție Full HD. În ceea ce privește memoria RAM, laptopul dispune de 8 GB , iar spațiul de stocare este de 512 GB SSD. Sistemul de operare preinstalat este Windows 10 Pro, toate acestea la un preț imbatabil AICI.

De asemenea, poți beneficia de o reducere de 40% pentru laptopul ultraportabil de la Lenovo, Ideapad Slim. Acesta vine echipat cu un procesor de la AMD, cu o frecvență de până la 2,2 GHz. Display-ul măsoară 14 inci care suportă rezoluția  Full HD. Sistemul este ajutat de memoria RAM de 4GB, precum și de cei 64 GB spațiu de stocare eMMC. Poți accesa oferta AICI.

emag reduce prețurile
Magazinul eMAG reduce drastic preturile la resigilate

eMAG: Telefoane mobile reduse la mai mult de jumătate din preț

Categoria de resigilate de la eMAG te așteaptă cu aceleași reduceri considerabile și la telefoane mobile sau televizoare SMART. Poți astfel achiziționa telefonul Samsung Galaxy A52 care beneficiază de o reducere de 59%. Smartphone-ul este echipat cu 128 GB spațiu de stocare, 6GB memorie RAM și beneficiază și de tehnologia 5G. Prețul este unul foarte mic, având în vedere performanțele pe care și le oferă telefonul. Poți accesa oferta AICI.

O altă opțiune de smartphone poate fi pentru tine Xiaomi Redmi Note 10 care beneficiază de o reducere de 57%. Specificațiile tehnice ale dispozitivului arată că acesta dispune de Dual Sim, o memorie internă de 64 GB , procesor Qualcomm SDM678 Snapdragon 678 și un display AMOLED de 6,43 inci. Tehnologia poate fi cumpărată la un preț redus cu mai mult de jumătate AICI.

Din lista de produse resigilate eMAG fac parte și televizoarele SMART. Pentru tine, am găsit cea mai bună ofertă care constă în SMART TV-ul Sony 55XH9077, care beneficiază de o reducere de 52%. Televizorul beneficiază de o diagonală de 138.8 centimetri, iar sistemul de operare este Smart Android. Totodată, tehnologia pe care o utilizează display-ul LED este 4K Ultra HD și poți accesa oferta AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe