eMAG vine un produs care va face senzație. Nici de Black Friday nu găsești așa ofertă la gadgeturi

Cristian Cojocaru 29.10.2021, 14:51
eMAG vine un produs care va face senzație. Nici de Black Friday nu găsești așa ofertă la gadgeturi

Magazinul eMAG face din nou senzație pe baza ofertelor pe care le lansează. Descoperă oferta lansată de retailer în cazul a sute de produse cu cele mai noi tehnologii.

Oferte de sezanție lansate de eMAG

Alege cele mai bune oferte din cadrul magazinului eMAGmagazinului eMAG, cumpărând produse de senzație la prețuri foarte bune. Pentru că portabilitatea înseamnă foarte mult în actualele vremuri, investiția într-un laptop este necesară. Înainte de a achziționa un astfel de dispozitiv, trebuie să te asiguri că raportul calitate-preț este cel mai bun.

Astfel, poți cumpăra laptopul ASUS X513EA la un preț foarte bun, având în vedere tehnologia încorportată. Beneficiază de un procesor Intel Core i5 din generația a 11-a, display de 15,6 inci la o rezoluție Full HD, memorie RAM de 8 GB și un spațiu de stocare SSD de 512 GB la cel mai bun preț, AICI.

Dacă ești un gamer, atunci poți achiziționa sistemul de gaming PC Red la un preț de senzație. Sistemul vine echipat cu un procesor Intel Core i5, o memorie RAM de 16 GB, spațiul de stocare SSD de 512 GB și o placă video dedicată GT1030 de 2GB GDDR5 la cea mai bună ofertă de la eMAG AICIeMAG AICI.

emag senzație
Electronice la cele mai bune preturi in cadrul magazinului

Electronicele beneficiază de prețuri incredibile

Deși îți pare greu de crezut, poți cumpăra o gamă variată de electronice la cele mai bune prețuri. Un exemplu în acest sens poate fi reprezentat de telefonul mobil Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Dispozitivul beneficiază de un slot Dual Sim, un spațiu de stocare de 128 GB și o memorie RAM de 6GB. Afișajul de 6,67 inci te va ajuta să poți viziona filme sau juca jocurile preferate, în timp ce camera Wide de 64 MPX îți va fi de mare ajutor atunci când vei încerca să surprinzi cele mai bune imagini atunci când te afli în călătorie sau alături de cei dragi. Accesează oferta AICI.

Datorită lansării dispozitivului iPhone 13, modelele anterioare cunosc o scădere a prețului. Nu e necesar să ai cea mai nouă versiune a celor de la Apple, astfel că poți cumpăra iPhone 11 cu un spațiu de stocare de 64 GB, la un preț excelent, AICI.

Totodată, te poți bucura de cele mai noi filme și emisiuni TV cu ajutorul televizorului Smart Samsung pe care eMAG îl vinde la un preț foarte bun. Cu  o diagonală de 108 centimetri, afișajul LED dispune de o rezoluție 4K Ultra HD, iar gama de culori de care dispune transpune imaginea în realitate, cu ajutorul Crystal Display. Beneficiază de ofertă AICIBeneficiază de ofertă AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe