Prognoza meteo pentru 3-30 noiembrie 2020. Temperaturile vor fi mai scăzute decât în mod obișnuit pentru această perioadă

Andreea Bisinicu / 03.11.2020, 14:11
Prognoza meteo pentru 3-30 noiembrie 2020. Temperaturile vor fi mai scăzute decât în mod obișnuit pentru această perioadă

Starea vremii pentru 3-30 noiembrie 2020. Temperaturile vor fi mai scăzute decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Care va fi prognoza meteo pentru luna noiembrie.

Prognoza meteo pentru 3-30 noiembrie 2020. Cum va fi vremea în luna lui Brumar

Săptămâna 2-9 noiembrie

Luna lui Brumar ne aduce temperaturi scăzute, așa cum era de așteptat. Ne apropiem vertiginos de sezonul rece. Valorile termice vor fi din ce în ce mai mici, ne așteaptă ploi reci de toamnă și vânt puternic.

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile din Sud-Vest și din nordul țării.

Din punct de vedere al precipitațiilor, regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării. Cu alte cuvinte, nu va ploua foarte mult. Excepție vor face regiunile centrale și nord-estice, unde local cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

 Săptămâna 9-16 noiembrie

În a doua săptămână din noiembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale, în toate regiunile.

De asemenea, cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele de munte. Dacă vrei să faci o mică escapadă cu partenerul sau prietenii la o cabană, undeva prin Carpați, acum e momentul optim să planifici weekendul perfect.

Cum va fi vremea in perioada 3-30 noiembrie 2020. Prognoza meteo pentru luna lui Brumar
Cum va fi vremea in perioada 3-30 noiembrie 2020. Prognoza meteo pentru luna lui Brumar

Săptămâna 16 – 23 noiembrie

În a doua jumătate a lunii noiembrie, lucrurile încep să se schimbe. Da, să se răcească, ați ghicit. Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Va ploua normal, pe alocuri, însă cantitățile de precipitații se vor afla în grafic. Pentru cei care se simt aventuroși și vor să cutreiere țara, în lung și-n lat, pentru a scăpa de monotonia de acasă, vă recomandăm să vă îmbrăcați cu haine mai groase și să luați, totuși, o umbrelă la voi.

Săptămâna 23 – 30 noiembrie

Așa cum era de așteptat, la sfârșitul lunii noiembrie încep ploile. Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile din România.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, cu o tendință ușor deficitară, în partea de sud a țării. Se simte că vine iarna. Aerul va fi mai rece, vântul va sufla moderat pe crestele munților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI