Prognoza meteo de miercuri, 7 octombrie. Unde vor fi ploi și vijelii

Stan Filon 07.10.2020, 09:46
Prognoza meteo de miercuri, 7 octombrie. Unde vor fi ploi și vijelii

Meteorologii au emis prognoza meteo valabilă pentru ziua de miercuri, 7 octombrie. Astfel, am aflat că vremea va fi rece și umedă, cu atmosferă instabilă în sud-est, unde sunt așteptate ploi torențiale, tunete, fulgere, vijelii și grindină, cel puțin până la ora 6:00.

Iată prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 7 octombrie

Cantitățile de apă vor trece de 35…60 l/mp, iar izolat vor fi condiții de ceață, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18°C în depresiuni și 28°C în Lunca Dunării. Noaptea, cestea vor scădea până la un minim de 8°C în depresiuni și 20°C pe litoral, potrivit profinews.ro.

Aria ploilor se va extinde dinspre sud-vest și va cuprinde aproape toată țara. Cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări mai ales în zona montană. Vremea va fi normală termic în vestul, nord-vestul și centrul țării.

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 7 octombrie
Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 7 octombrie

Vreme mohorâtă în București, asezonată cu ploi

Prognoza meteo de miercuri, 7 octombrie anunță vreme mohorâtă în București. Sunt prognozate ploi moderate cantitativ și vânt intens, dar temperatura maximă va ajunge la 27 de grade Celsius, pe când cea minimă va fi de 17 grade Celsius. De asemenea, în mare parte a zilei, cerul va fi temporar noros, vor fi averse și descărcari electrice.

Prognoza meteo pentru în județul Constanța

Vremea se menține călduroasă la malul mării, unde maxima zilei va ajunge la 24 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de 18 grade Celsius. Cerul va fi variabil în mare parte a zilei.

Vremea în județul Sibiu

Vremea în județul Sibiu este mohorâtă, de toamnă. Cerul va fi mai mult înnorat și sunt posibile și ceva căderi de ploaie, dar pe arii restrânse. Temperatura maxima va fi de 22 de grade Celsius, iar cea mai mică va înregistra valori de până la 12 grade Celsius.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...