Produsul care costă 1 leu în mod normal, dar pe care Mircea Dinescu îl vinde la un preţ uriaş în restaurantul lui. Ce urât!

Nicu Stan 02.01.2022, 22:04
Produsul care costă 1 leu în mod normal, dar pe care Mircea Dinescu îl vinde la un preţ uriaş în restaurantul lui. Ce urât!

Există un produs care costă 1 leu în mod normal, însă pe care Mircea Dinescu îl vinde la un preţ uriaş în restaurantul lui. Ce urât, spun mulți dintre clienți. Poetul și omul de televiziune Mircea Dinescu se poate lăuda cu unul dintre cele mai frumoase restaurante din București, cu un meniu aparte, în care poți servi multe delicatese, începând cu tradiționala ciorbă de burtă până la sarmale absolut fantastice. Frumos, luxos, gustos, dar și foarte scump, spun mulți dintre cei care i-au trecut pragul.

Cât costă o banală omletă în restaurantul lui Mircea Dinescu. Prețul, unul uriaș

Mircea Dinescu vrea să facă minuni cu restaurantul pe care îl patronează în București. Vrea să scoată bani mulți din produse care de altfel costă foarte puțin.

Astfel, produsul care costă doar 1 leu în mod normal, Mircea Dinescu îl vinde la un preţ uriaş în restaurantul lui, Lacrimi și Sfinți. Astfel, cei care cu greu au prins o rezervare, căci se spune că durează două zile până poți să prinzi o masă la restaurantul lui Mircea Dinescu, au rămas blocați când au văzut că o banală omletă are un preț uriaș.

Chiar Mircea Dinescu gateste in restaurantul sau
Chiar Mircea Dinescu gateste in restaurantul sau

Mircea Dinescu nu gătește decât cu produse organice

”Lacrimi și Sfinți este un restaurant românesc atipic cu o bucătărie modernă/contemporană. Rețete vechi de 100 de ani sunt reinterpretate și reașezate, arome pierdute, arome inventate, toate la un loc.

Mircea Dinescu redescoperă și reinventează în bucătăria de la Lacrimi și Sfinți mai mult decât mâncăruri și preparate, redescoperă și reinventează o cultură culinară autohtonă aproape pierdută sau, în cel mai bun caz, ignorată de peste un secol. Orice produs din meniu este preparat doar cu ingrediente locale, organice: peștele este de captură, păsările sunt de curte, porcii și vițeii vin din ferme individuale mici.

Mircea Dinescu, Sfântul din restaurantul lui

Poet, personalitate publică și Sfântul din bucătăria de la Lacrimi și Sfinți. Mircea Dinescu gătește, face rețetele, merge în piață, vorbește cu oaspeții restaurantului și gustă cu poftă din orice iese pe nișa bucătăriei – el este bucătăria Lacrimi și Sfinți”, scrie pe site-ul restaurantului celebrului poet.

Cât costă două ouă ochiuri în restaurantul lui Mircea Dinescu

Cei care reușesc să rezerve o masă în restaurantul lui Mircea Dinescu va trebui să se asigure că au o sumă substanțială în buzunar pentru a putea mânca bine. O ciobă de burtă costă 28 de lei, iar o porție de sarmale costă 56 de lei.

De asemenea, un mic dejun compus din ouă ochiuri, o cafea și un fresh de portocale ajunge la 60 de lei. O banală porție de două ouă ochiuri, cu măcriș și ceapă caramelizată, costă 22 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe