PRO TV vrea să dea lovitura cu o nouă emisiune. Ce show uriaş vor urmări românii din toamnă

Ioana Bucur 08.02.2021, 15:21
PRO TV vrea să dea lovitura cu o nouă emisiune. Ce show uriaş vor urmări românii din toamnă

PRO TV vrea să dea lovitura cu o nouă emisiune. Din toamnă, fanii postului vor urmări unul dintre cele mai mari show-uri din istoria televiziunilor. Postul caută deja concurenții care au curajul să participe la primul sezon.

PRO TV se pregătește să dea lovitura cu o nouă emisiune. Formatul este unul dintre cele mai cunoscute din lume

„Ăsta-i spectacolul! Asta-i televiziunea! Iar acum e rândul tău să ”Fii spectacol”! PRO TV aduce în România formatul, fenomen global, urmărit de peste 500 milioane de telespectatori în toată lumea. Este show-ul care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale. Este SuperStar România și caută eroii primului sezon!”, este anunțul făcut de PRO TV.

Curajoșii sunt așteptați la preselecțiile pentru noua emisiune. Cerințele sunt clare: nu contează ce ocupație sau experiență au, ci să iubească muzica, să aibă între 16 și 30 ani și să nu mai stea pe gânduri. Este momentul să participe la competiția în care publicul are puterea de a lansa cariera următorului super star.

Nume mari din industria muzicală s-au lansat la „SuperStar”

SuperStar România este o emisiune care are la bază formatul internațional „Idol”, care a demonstrat un succes real în fiecare țară în care a fost transmis. Lansat în anul 2001 în Marea Britanie, formatul a fost preluat în peste 55 de țări, la nivel mondial și a devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent datorită oportunității oferite de a devenit noul star pop muzical! Printre țările care au preluat formatul se numără: Statele Unite, Germania, Olanda, Franța sau China, unde emisiunea a fost lider de audiență încă de la lansare.

Pro TV vrea să dea lovitura cu o nouă emisiune
SuperStar România, noul show de la PRO TV

Show-ul a fost o adevărată fabrică de vedete, fiind rampă de lansare pentru nume grele din industria muzicală, precum Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Adam Lambert, Jordin Sparks sau Kris Allen. Din toamna anului 2021, România este pregătită să adauge noi nume în lista superstarurilor. Cei care vor să urce pe scena primului sezon SuperStar România se pot înscrie completând formularul ce se poate găsi pe superstarromania.protv.ro.

„Românii au talent”, debut incediar

Primele zile ale lunii februarie au adus premiera sezonului cu numărul 11 al show-ului „Românii au talent”. Se anunță un sezon spectaculos, după cum au mărturiti și cei doi prezentatori ce împart culisele cu concurenții, Pavel Bartoș și Smiley. Jurații, Andra, Florin Călinescu, andi Moisescu și Alexandra Dinu, au avut parte de surprize uriașe din partea concurenților care au urcat pe scenă. Dacă tot vorbim despre jurați, noul sezon „Românii au talent” a venit cu o schimbare importantă. Locul lui Mihai Petre a fost luat de superba Alexandra Dinu.

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”, a spus Alexadra Dinu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...