Gestul pe care îl face Mihai Bobonete pentru Cătălin Măruță. Decizia luată de Pro TV

Cristian Cojocaru 02.02.2021, 14:36
Gestul pe care îl face Mihai Bobonete pentru Cătălin Măruță. Decizia luată de Pro TV

Cătălin Măruță se poate lăuda cu prieteni de nădejde, dintre aceștia făcând parte și Mihai Bobonete cu gestul pe care l-a făcut pentru prezentator. Mai mulți colegi de televiziune s-au arătat să îl sprijine pe Măruță în contextul în care acesta este izolat la domiciliu din cauza infectării cu noul coronavirus.

Mihai Bobonete și gestul său ajutor pentru Cătălin Măruță

După ce a anunțat că este infectat cu coronavirus, Cătălin Măruță a promis fanilor emisiunii ”La Măruță” că va veni cu soluții inedite. Acesta s-a ținut de cuvânt, astfel că prin rotație, mai mulți colegi s-au oferit să prezinte emisiunea difuzată la Pro TV. Dacă ieri, aceasta a fost prezentată de Magitot, iată că acum mai mulți actori din serialul ”Las Fierbinți” s-au arătat deschiși în a-i oferi sprijinul lui Măruță.

Astfel, dintre aceștia s-au arătat interesați Mihai Bobonete, Rait dar și Costi Diță. Prezenți în emisiunea de ieri, au acceptat propunerea lui Cătălin Măruță fără a sta pe gânduri. Prezentatorul a apelat la cei trei, fiind un trio de excepție cu foarte mult umor. Acest lucru se poate observa și în cadrul serialului ”Las Fierbinți”, care vine cu un nou sezon la Pro TV.

„Ne-a rugat Cătălin să-l ajutăm cu emisiunea, că el este bolnăvior și are nevoie să stea acăsică. Am pus mână de la mână și după ce am vorbit cu Rait și Costi, am zis Da, Da, Da și cu 3 de DA, mergem în finală. Acum ce-o ieși…nu știu că noi live n-am mai prestat așa în 3!”, a declarat Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete, Rait dar și Costi Diță au acceptat propunerea lui Măruță fără a sta pe gânduri
Mihai Bobonete, Rait dar și Costi Diță au acceptat propunerea lui Măruță fără a sta pe gânduri

”Giani” nici nu a stat pe gânduri

Actorul Costi Diță, cel care îl interpretează pe ”Giani” în serialul ”Las Fierbinți” nici nu a stat pe gânduri acceptând pe loc propunerea lui Măruță. Cu simțul umorului foarte dezvoltat, a afirmat că oricum această propunere se mulează perfect cu un plan malefic de-al său.

”Am zis DA, hai să facem treaba asta, pentru că oricum se mula pe un plan malefic al meu, despre care nu ar trebui să vorbesc, dar în fine, vă spun. Planul este că ușor, ușor, vreau să prezint toate emisiunile de la PRO. Dimineața, la prânz și seara, când te uiți la PRO TV, să mă vezi pe mine. Asta e începutul. Acum, lăsând gluma la o parte, da, având în vedere situația am fost de acord să prezint alături de colegii mei.

Sper ca Măruță și Andra să treacă cu bine peste perioada asta. Am rețineri pentru că evident este o treabă la care se pricepe bine el, sper că o să facem bine, noi vom încerca să suplinim lipsa lui. Cred că o să ne descurcăm, a venit din gândul că ne dorim să ajutăm. Mă bazez pe abilitatea mea de a mă adapta și pe colegii mei Bobo și Mișu alături de care am trecut prin multe”, a declarat și Costi Diță.

Mihai Rait, nu a stat prea mult pe gânduri și a dat cel de-al treilea ”DA!” colegului său, Măruță. Actorul recunoaște că e o ipostază nouă pentru el dar este convins că va ieși o emisiune genială.

”Nu m-am mai regăsit în postura asta, de a prezenta o emisiune live! Am acceptat provocarea lui Măruță și ne vom vedea astăzi! Ce-o ieși, numai Dumnezeu știe! Nu-mi fac griji, sunt cu colegii mei și noi ne păzim spatele unul altuia!”, a spus și Mihai Rait.

Urmăriți Impact.ro și pe