Motivul pentru care au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu. Ce nu i-a convenit fostului fotbalist

Ioana Bucur 06.02.2021, 09:04

Erau tineri, frumoși, celebri și părea că trăiesc o poveste de iubire perfectă. Vestea că, după doar trei ani de căsătorie, au decis să o ia pe drumuri separate, a fost un adevărat șoc pentru cei care îi admirau. Care a fost, de fapt, motivul pentru care au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu. Peste ce nu a putut să treacă sub nicio formă fotbalistul?

Motivul pentru care au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu

El, unul dintre cei apreciați fotbaliști ai momentului, ea, o blondă superbă, care făcea primii pași în lumina reflectoarelor. Alexandra Dinu și Adrian Mutu au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Din dragostea lor s-a născut și primul lor copil, Mario. Din nefericire, după doar trei ani de iubire, au anunțat că vor porni pe drumuri diferite. Nu au vrut să vorbească despre cauzele ce au dus la separare, însă se pare că motivul pentru care au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu a fost gelozia necontrolată a fotbalistului.

La acea vreme, Alexandra Dinu începuse să își construiască o carieră frumoasă în televiziune, ea fiind gazda emisiunii „PRO-MOTOR”, de la PRO TV. Noul job implica participarea la diferite evenimente, în întreaga țară, iar asta se pare că îl deranja pe fotbalistul care și-ar fi dorit o „femeie de casă”. Picătura ce a umplut paharul ar fi fost momentul în care schiorul Alberto Tomba ar fi încercat să o seducă pe superba blondă, în timpul unui eveniment la care participau.

„Informez opinia publică în general şi în special simpatizanţii mei şi ai fotbalului că amiabil am convenit cu soţia mea, Alexandra, desfacerea căsătoriei, pentru care am înregistrat acţiunea de divorţ. Doresc să am liniştea necesară pentru concentrare şi participare eficientă la acţiunile viitoare ale echipei naţionale şi ale formaţiei de club la care îmi voi continua activitatea fotbalistică”, se preciza într-un comunicat transmis la acel moment de Adrian Mutu.

Cum arată acum Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, și ce legătură are cu faimosul James Bond.

Alexandra Dinu s-a întors în țară pentru a lua un loc la masa juraților de la „Românii au talent”

Alexandra Dinu, despre căsnicia cu fotbalistul Adrian Mutu

După divorțul ce a ținut primele pagini ale publicațiilor de scandal, Alexandra Dinu a ales să găsească liniștea departe de România, în Italia. Acolo a și locuit, vreme de 16 ani, timp în care a bifat roluri în mai multe producții de cinema. În 2015, ea și Mario, s-au stabilit în Statele Unite ale Americii. Alexandra a avut o relație de trei ani de zile cu producătorul de film Jeffrey Greenstein, de care s-a despărțit în 2019.

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Alexandra Dinu a vorbit deschis despre căsnicia cu Adrian Mutu. Nu regretă nicio zi din acea perioadă, mărturisind că îi va fi recunoscătoare pentru cel mai de preț cadou pe care i l-a oferit: fiul lor, Mario.

„La vremea respectivă am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta”, a mărturisit Alexandra Dinu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...