Pro TV reia o emisiune de mare succes. A fost foarte apreciată, mai ales tinerii s-au uitat la ea

Ioana Bucur, Narcisa Tomulescu 21.04.2021, 17:39
Pro TV reia o emisiune de mare succes. A fost foarte apreciată, mai ales tinerii s-au uitat la ea

Show-ul preferat de publicul tânăr se va întoarce pe micile ecrane. După un sezon ce a întrecut orice așteptare, anunțul a fost făcut: Pro TV reia o emisiune de mare succes.

Pro TV reia o emisiune de mare succes

Pro Tv reia o emisiune de mare succes, apreciată în special de publicul tânăr al postului. „Masked Singer România” va avea un sezon doi, ce ar fi intrat deja în producție. Data la care va avea marea premieră nu a fost anunțată, până acum, dar, cel mai probabil, va putea fi urmărit anul acesta. Reprezentanții Pro TV nu au oferit detalii despre posibilele surprize și schimbări în formula emisiunii. Astfel, nu știm dacă simpaticii Jorge, Ana Morodan, Inna, Horia Brenciu și Codin Maticiuc vor reveni.

Primul sezon „Masked Singer România” a adus în fața celor patru jurați și publicului nu mai puțin de 12 vedete, costumate din cap până în picioare, imposibil de recunoscut, la prima vedere. Celebritățile încercau să ofere indicii cu privire la identitatea lor, ajutându-i pe cei de la masa juriului să își dea seama cine se ascundea sub mască. În cele din urmă, un singur mister a ajuns până în finală, câștigând sezonul: „Corbul” lui Mugur Mihăescu.

Pro TV reia o emisiune de mare succes
Mugur Mihăescu, la Masked Singer Romania

„Masked Singer România” revine la Pro TV. Ce știm până acum despre noul sezon

Producția pentru al doilea sezon al „Masked Singer România” a început deja, însă reprezentanții Pro TV se feresc să ofere prea multe detalii despre surprizele pregătite pentru fanii emisiunii. Se anunță un show „mai intens” și „mai multe măști”.

„Anul acesta, Masked Singer România revine la PRO TV cu un nou sezon mai intens, în care mai mult mai multe măşti şi cele mai neaşteptate vedete din România vor impresiona prin abilitatea lor de a-i încurca pe detectivi şi a-şi ţine adevărata identitate ascunsă”, spun reprezentanţii Pro TV.

Conceptul „Masked Singer”, ce a apărut în Coreea de Sud, a devenit celebru în mai multe țări, făcând furori în China, Vietnam sau Thailanda, înainte de a ajunge în Europa și America. Spre deosebire de costumele elaborate cu care suntem obișnuiți, concurenții din Coreea de Sud se ascund în spatele unor măști și haine supradimensionate. Incredibil, dar adevărat, printre cei care au participat în varianta sud-coreeană a show-ului a fost chiar actorul Ryan Reynolds. În versiunea americană a show-ului, costumele participanților sunt prevăzute cu ventilatoare, pe interior, pentru a-i ajuta să nu se încălzească prea tare.

Concurenții trebuie să rămână mascați atât în timpul repetițiilor cât și în timpul probelor pentru costume, pentru a-și ascunde identitatea față de cei din echipa de producție. Mai mult, chiar și cei din anturajul lor trebuie să poarte măști pentru a nu fi recunoscuți. Până și publicul are o responsabilitate uriașă, cei prezenți în platou fiind obligați să semneze un contract special și nimeni nu are voie să asiste la filmări cu telefonul mobil asupra sa. După ce concurentul este eliminat, el este trimis în culise pentru a-i fi retușate machiajul și coafura, iar abia apoi își dezvăluie identitatea. Concurenții nu află cine sunt competitorii lor decât după ce episodul este difuzat la televizor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI