EXCLUSIV Condiții incredibile pentru The Masked Singer de la PRO TV! Cine riscă să plătească milioane de euro dacă face asta

Alexandra Andrei 15.03.2020, 15:33
EXCLUSIV Condiții incredibile pentru The Masked Singer de la PRO TV! Cine riscă să plătească milioane de euro dacă face asta

De câteva luni, Pro TV a anunțat achiziționarea licenței de producție a celui mai spectaculos show de televiziune din lume, ”The Masked Singer”. Formatul presupune ca 12 vedete din Romania să fie mascate în totalitate, iar un juriu format din patru persoane să ghicească fiecare personaj în parte.

Condiții incredibile pentru The Masked Singer de la PRO TV

Prezentatorul emisiunii este cântărețul Jorje, iar juriul este format din Horia Brenciu, Codin Maticiuc, Ana Morodan și Inna. Filmările au început în urmă cu două săptămâni la studiourile din Stefănești, iar totul se desfășoară într-o secretomanie generală.

Pe toată durata filmărilor, nimeni nu va cunoaşte identitatea celor 12 vedete, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv faţă de familie şi de prietenii apropiaţi. În fiecare ediţie, măştile vor cânta şi se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puţine aprecieri din partea publicului se va demasca şi va părăsi show-ul.

the masked singer, pro tv, juriu, clauze de confidentialitate
Condiții incredibile pentru The Masked Singer de la PRO TV

Clauze de confidențialitate de milioane de euro!

Pentru ca informații legate de identitatea vedetelor să nu fie divulgate publicului, postul din Pache Protopopescu a luat măsuri drastice. Astfel, vedetele sunt aduse la platou cu o mașină cu geamuri fumurii și sunt flancate de bodyguarzi până la cabină, acolo unde se schimbă și se machiază. La intrarea pe platourile de filmare, absolut orice persoană este obligată să predea telefonul bodyguarzilor.

În ciuda acestor condiții, pentru a se asigura că nimeni nu va divulga secretele emisiunii, Pro TV a impus, prin contract, clauze de milioane de euro: Nici măcar Jorje nu știe cine sunt cele 12 vedete. Singurii care cunoscut identitatea acestora sunt șoferii postului și makeup-artiștii care lucrează la acest show. Lor li s-au făcut anexe speciale la contract, cu clauze de sute de mii de euro. La fel și membrilor juriului, precum și prezentatorului. Cele 12 vedete au și ele contracte speciale, cu clauze de confidențialitate de câte 100.000 euro. În contract este specificat faptul că nici măcar familia nu are voie să știe că vedeta în cauza filmează petru această emisiune. În total, clauzele de confidențialitate însumează peste 5 milioane de euro. În această emisiune s-au băgat sume imense de bani, motiv pentru care trebuie să existe și condiții extrem de stricte, a declarat o sursă din trustul Pro TV, pentru Impact.ro.

Format difuzat în peste 25 de țări din lume!

”The Masked Singer” este un show ce a fost difuzat până acum în peste 25 de țări de pe cinci continente (America de Nord, America de Sud, Asia, Australia și Europa), reușind să creeze isterie în rândul populațiilor din fiecare țară și să doboare recorduri de audiență. Regizorul aristic al emisiunii “The Masked Singer România” este israelianul Oz Morag, un artist de renume internațional care a mai colaborat cu Pro Tv la show-urile “Uite cine dansează” și „Vocea României”.