Tot ce trebuie să știi despre ”Masked Singer”, noul show de la Pro Tv. Spectatorii semnează un contract special

Mirabela Năstase 07.03.2020, 09:53
Tot ce trebuie să știi despre ”Masked Singer”, noul show de la Pro Tv. Spectatorii semnează un contract special

La PRO TV se va difuza un show spectaculos, numit Masked Singer România, în curând. În cadrul acestui show, 12 celebrități vor intra într-o competiție muzicală având măști și costume, din cap până în picioare, pentru a-și păstra identitatea.

Tot ce trebuie să știi despre ”Masked Singer”

Acest show va fi prezentat de Jorge, iar vedetele intră în pielea unor persoaje fantastice a căror identitate nimeni nu o va cunoaște, acestea fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv față de familie și față de prietenii apropiați.

Apoi, un grup de detectivi, format din Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, va încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde sub mască, fiind ajutat de informațiile pe care vedeta le va da publicului înainte de fiecare interpretare.

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds

Un show popular în lume

Acest format de emisiune a devenit popular în multe țări din lume, astfel că iată anumite lucruri interesante despre acest show spectaculos.

  1. A fost lansat în 2015, iar formatul original provine din Coreea de Sud. Show-ul a avut sucees și a fost crecreat în China, Vietnam și Thailanda.
  2. Spre deosebire de Coreea de Sud, unde în ”King of Masked Singer” concurenții se ascund în spatele unor măști și al unor haine supradimensionate, în ediția din Statele Unite, participanții poartă costume întregi sub care își ascund identitatea.
  3. Actorul Ryan Reynolds a participat la versiunea sud-coreeană a show-ului.
  4. Concurenții vor fi ajutați de o întreagă echipă să-și facă numărul cât mai bine.
  5. La versiunea americană a show-ului, costumele participanților sunt prevăzute, cu ventilatoare pe interior, pentru a-i ajuta să nu se încălzească prea tare.
  6. Concurenții sunt nevoiți să poarte aceste măști atât în timpul repetițiilor, cât și la proba de costume, pentru a-și proteja identitatea față de oamenii din echipa de producție.
  7. Chiar și cei din anturajul concurenților trebuie să poarte măști pentru a nu fi recunoscuți.
  8. Toți cei din public sunt obligați să semneze un contract special și nimeni nu are voie să asiste la filmări cu telefonul mobil asupra sa.
  9. După ce concurentul este eliminat, el este trimis în culise pentru a-i fi retușate machiajul și coafura, iar abia apoi își dezvăluie identitatea.
  10. Concurenții nu află cine sunt competitorii lor decât după ce episodul este difuzat la televizor.
Urmăriți Impact.ro și pe