Prințul Harry nu va mai trebui să muncească după ce își publică memoriile. Detaliul care a ieșit la iveală în ultimele zile

Badea Violeta 20.07.2021, 12:48

Prințul Harry nu va mai trebui să muncească după ce își publică memoriile. Volumul va fi lansat anul viitor și va reprezenta o „expunere definitorie a experienţelor, aventurilor, pierderilor şi lecţiilor de viaţă care au ajutat la formarea lui”. Iată detaliul care a ieșit la iveală în ultimele zile!

Prințul Harry nu va mai trebui să muncească după ce își publică memoriile

Prințul Harry își va publica memoriile anul viitor. Cartea a fost scrisă cu ajutorul scriitorului J.R. Moehringer, câștigător al premiului Pulitzer, și reprezintă o „expunere definitorie a experienţelor, aventurilor, pierderilor şi lecţiilor de viaţă care au ajutat la formarea lui”.

Anunțul a fost făcut de Penguin Random House, iar ducele de Sussex ar urma să încaseze cel puțin 20 de milioane de lire sterline pe această carte.

„Scriu asta nu ca prințul care m-am născut, ci ca bărbatul care am devenit. Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, la propriu şi la figurat, şi sper ca, prin relatarea poveştii mele – suişurile şi coborâşurile, greşelile, lecţiile pe care le-am învăţat -, să pot ajuta să arăt că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât credem”, a declarat prințul Harry, citat de NBC News.

La aflarea acestei vești, reacțiile nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare. Unii dintre fani sunt extrem de entuziasmați și abia așteaptă să descopere toate trăirile pe care le-a avut prințul Harry, în timp ce alții au criticat decizia ducelui, fiindcă dezvăluirile care vor apărea în această carte ar putea răci și mai mult relația pe care o are acesta cu familia regală.

Printul Harry nu va mai trebui sa munceasca dupa ce isi publica memoriile
Printul Harry nu va mai trebui sa munceasca dupa ce isi publica memoriile

Detaliul care a ieșit la iveală în ultimele zile

Conform anumitor voci, cartea de memorii îi va aduce prinţului Harry o sumă destul de consistentă de bani. Potrivit unui expert citat de Daily Mail, ducele ar urma să primească cel puțin 20 de milioane pentru aceast volum impresionant care se anunță a fi la mare căutare.

Aceeași persoană a dezvăluit că banii încasați vor fi donați. De când a renunțat la atribuțiile regale, prințul Harry a dezvăluit detalii uluitoare despre viața sa privată. Ducele și soția sa, Meghan Markle, au ales să ducă o viață normală și s-au implicat în mai multe proiecte.

Cei doi s-au stabilit în California, unde au înființat Archewell, fundaţie caritabilă, au semnat un acord cu Netflix şi au creat, împreună cu Oprah Winfrey, un serial pentru Apple TV+ centrat pe sănătatea mintală.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...