Premiul bizar primit de Meghan Markle și Prințul Harry pentru că nu mai fac copii. Lovitura subtilă dată Reginei Elisabeta

Badea Violeta 15.07.2021, 13:41

Premiul bizar primit de Meghan Markle și Prințul Harry pentru că nu mai fac copii. Recompensa neașteptată a venit de la o organizație de mediu britanică, Population Matters, care a lăudat astfel decizia cuplului, anunțată public în revista Vogue UK în  anul 2019. Lovitura subtilă dată Reginei Elisabeta!

Premiul bizar primit de Meghan Markle și Prințul Harry pentru că nu mai fac copii

Prințul Harry și Meghan Markle au primit un premiu bizar de la o organizaţie caritabilă, Population Matters, care luptă pentru protejarea mediului. Reprezentanții salută decizia cuplului de a se limita la doi copii: Archie, în vârstă de doi ani, şi Lilibet-Diana, de doar câteva luni.

Hotărârea a fost făcută publică de prinţul Harry pentru revista British Vogue, în anul 2019. La aceea vreme, ducele de Sussex anunța că împreună cu Meghan Markle intenţionează să aibă maximum doi copii. „Population Matters‟ a apreciat cele spuse și le-a acordat acestora două disticții de „Campionii schimbării‟.

Organizaţia premiază persoanele care „promovează drepturile de reproducere, apără mediul şi iluminează publicul cu privire la provocările cu care ne confruntăm şi soluţiile disponibile‟. Anul acesta, reprezentanții au acordat nu mai puțin de nouă premii de recunoaştere a „Campionilor schimbării‟, cu prilejul Zilei Mondiale a Populaţiei, celebrată pe data de 11 iulie.

Premiul bizar primit de Meghan Markle si Printul Harry pentru ca nu mai fac copii
Premiul bizar primit de Meghan Markle si Printul Harry pentru ca nu mai fac copii

Lovitura subtilă dată Reginei Elisabeta

Organizația este de părere că familiile care se limitează la un număr redus de copii reduc „impactul nostru asupra Pământului‟, iar a avea mai puţini urmași „oferă o şansă în plus pentru toţi copiii noştri, copiii lor şi generaţiile viitoare de a înflori pe o planetă sănătoasă.‟

„Îi felicităm pe duce şi ducesă pentru că au luat această decizie luminată şi pentru că au afirmat că o familie mai mică este, de asemenea, o familie fericită‟, se arată în declaraţia emisă de organizaţie.

În urma acestei decizii, ducii de Sussex  au primit „Premiul special” însoțit de 500 de lire sterline. De asemenea, reprezentanţii „Population Matters‟ au vorbit și despre posibilitatea ca Prințul Harry și Meghan Markle să se răzgândească în privința acestei decizii.

Aceștia au spus pentru insider.com că organizaţia ar fi dezamăgită, dar relaxată dacă Markle şi Harry ar decide să aibă un al treilea copil. Sperăm că nu o vor face, dar oamenii se răzgândesc în privinţa a tot felul de lucruri‟. Meghan Markle l0a adus pe lume pe Archie în anul 2019, iar anul acesta a născut-o pe Lilibet-Diana Mountbatten-Windsor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...