Minciuna cu care au fost prinși Meghan Markle și Prințul Harry. S-a aflat cine le-a dat bani mai multă vreme

Nicu Stan, Anca Lupescu 25.06.2021, 13:02
Minciuna cu care au fost prinși Meghan Markle și Prințul Harry. S-a aflat cine le-a dat bani mai multă vreme

Minciuna cu care au fost prinși Meghan Markle și Prințul Harry. S-a aflat cine le-a dat bani mai multă vreme. Cine i-a întreținut financiar, aflați din articolul de mai jos.

Prințul Harry și Meghan Markle, prinși cu minciuna. Ce s-a aflat despre ei cu puțin timp în urmă

Meghan Markle și Prințul Harry au fost prinși cu minciuna după ce s-a aflat cine le-a dat bani mai multă vreme.

Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (36 de ani), din nou în atenția tabloidelor din toată lumea, după ce au spus în interviul lui Oprah din luna aprilie, că Prințul Charles nu i-a mai finanțat din momentul plecării de la casa regală britanică. Acum au ieșit la iveală detalii care arată că cei doi au mințit în legătură cu acest subiect.

Harry si Meghan Markle ar fi mintit in privinta banilor primiti de la familia regala
Harry si Meghan Markle ar fi mintit in privinta banilor primiti de la familia regala

Harry a spus că nu a mai primit bani de la familia regală, lucru neadevărat

Prințul Harry mărturisea în interviu că familia regală a încetat să-i finanțeze începând cu prima jumătate a anului 2020. De curând, în urma unor date legate de situația financiară a Prințului Charles, s-a descoperit că el a continuat să sprijine financiar cuplul Harry-Meghan.

Banii pentru prințul Harry și Meghan Markle au provenit din fondul în valoare de 4.4 milioane de lire sterline al reședinței prințului Charles, Charles House, după cum informează BBC.

Ce avere au moștenit Harry și William de la mama lor, Lady Di

Prințul Harry și fratele său, William au primit o moștenire în valoare de 13 milioane de lire sterline de prințesa Diana, mama lor. În plus, Harry are în cont alte milioane de lire sterline de la străbunica lui, mama Reginei Elisabetei a II-a.

Totodată, în timpul carierei de actriță, soția lui, Meghan Markle, ar fi primit 50.000 de dolari pentru un episod pentru serialul “Suits”.

Harry s-a angajat din luna martie

Pe de altă parte, ducele de Sussex s-a angajat, în luna martie a acestui an, în cadrul firmei BetterUp Inc, companie specializată în practici care susțin sănătatea psihice.

Co-fondatorul și CEO-ul Alexi Robichaux declara atunci că Prințul Harry va duce mai departe munca pe care el a făcut-o în ultimii ani pentru a educa întregi comunități asupra importanței fitness-ului mental preventiv și asupra potențialului uman din lumea întreagă.

Harry, despre fitness-ul mental

”Cred cu tărie că focusul și prioritizarea fitness-ului mental deblochează potențialul și oportunitățile pe care nu știam că le avem”, spunea prințul Harry în urmă cu câteva luni.

”După cum spun Comandourile Marinei Regale: Este o stare de spirit. Cu toții avem asta în noi. Să fii conectat la gândurile tale și să ai o structură de susținere în jurul tău sunt critice în descoperirea propriei tale versiuni de performanță. Ce am învățat din propria experiență este puterea transformării durerii în scop”, mai explica atunci Prințul Harry.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe