Prințul Harry și Meghan Markle sunt, de fapt, veri. Cine a făcut descoperirea

Iancu Andreea 17.06.2021, 15:56
Prințul Harry și Meghan Markle sunt, de fapt, veri. Cine a făcut descoperirea

Meghan Markle și prințul Harry par să nu fie uniți doar de relația de soț și soție, cuplul având în comun și faptul că sunt, de fapt, veri. O descoperire recentă demonstrează că Meghan, partenera de viață a prințului, este înrudită cu familia regală britanică. Cei doi ar avea o legătură de sânge, în ciuda faptului că fosta actriță s-a născut și a crescut în Los Angeles, California, în timp ce prințul Harry este un londonez veritabil, născut în Marea Britanie. O rudă a frumoasei americance pare să fie punctul de conexiune dintre cele două familii.

Prințul Harry și Meghan Markle sunt, de fapt, veri

Ducii de Sussex au reușit să ajungă din nou în centrul atenției, după o serie de zvonuri și scandaluri lansate în urma replicilor tăioase din cadrul interviurilor recente. De această dată, o descoperire neașteptată stabilește că Meghan Markle și prințul Harry sunt, de fapt, veri. În ciuda faptului că ambii provin din locuri separate de mii de kilometri distanță, aceștia ar avea în comun această legătură de sânge. Conform specialiștilor în genealogie, Meghan și Harry sunt veri de gradul al 15-lea. Potrivit metro.co.uk, care citează un raport al experților de la Societatea Istoriei Genealogiei New Eangland, Meghan ar fi înrudită cu familia regală britanică.

Se pare că tatăl ducesei de Sussex, Thomas Markle, are în arborele genealogic un strămoș englez, pe nume Ralph Bowes. Acesta din urmă a trăit în perioada 1480-1518 și a activat ca magistrat în comitatul Durham, din Marea Britanie. Ralph Bowes a avut ulterior o nepoată, Bridget Bows, care, șapte generații mai târziu, în anul 1921, a născut-o pe Doris Sanders, mama lui Thomas Markle. Totodată, un alt nepot al lui Ralph Bowes, verișor cu Bridget Bowes, pe nume George Bowes, era înrudit cu Lady Elisabeth Bowes Lyon (1900-2001), soția regelui George al VI-lea al Regatului Unit Britanic. Pe de altă parte, Lady Elisabeth Bowes Lyon a fost mama reginei Elisabeta a II-a, în prezent Regina Marii Britanii din 1952 și bunica Prințului Harry.

Prințul Harry și Meghan Markle sunt, de fapt, veri
Arborele genealogic care atestă că Ducii de Sussex sunt în realitate verișori

Ducii de Sussex au împreună o familie minunată. Meghan a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului

În ciuda disputelor dintre familia regală britanică și cuplul format din prințul Harry și Meghan Markle, mai cu seamă după interviul celor doi oferit lui Oprah Winfrey, ducii de Sussex par să se bucure de viața lor în Statele Unite ale Americii. Cei doi au devenit recent părinți pentru a doua oară, în această vară, pe data de 4 iunie 2021, când Meghan a născut-o pe surioara lui Archie, primul fiul al cuplului. Micuțul de 2 ani și părinții săi au primit-o cu bucurie pe fiica lor, pe care au ales să o numească Lilibet Diana.

Numele copilei nu a fost ales întâmplător. Acesta are la origine două nume importante pentru familia regală din Marea Britanie. Lilibet este porecla și alintul, totodată, al Reginei Elisabeta a II-a. Acest nume a fost dat de bunicul suveranei, pe vremea când aceasta era mult prea mică pentru a-și pronunța corect numele. Pe de altă parte, prenumele Diana amintește de mama lui Harry, ducesa de Wales.