Prințul de Liechtenstein, acuzat că a ucis „regele urșilor” din România revine în prim-plan. Nuntă de vis cu o columbiancă

Stan Filon 11.01.2023, 19:13
Prințul de Liechtenstein, acuzat că a ucis „regele urșilor” din România revine în prim-plan. Nuntă de vis cu o columbiancă

Prințul de Liechtenstein acuzat că a ucis „regele urșilor” din România revine în prim-plan! Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein, care a șocat opinia publică din România, după ce s-a aflat că l-ar fi răpus pe Arthur, cel mai mare urs din România și chiar din Europa, și-a văzut mai departe de viață și chiar s-a căsătorit.

Prințul de Liechtenstein, acuzat că a ucis „regele urșilor” din România, revine în prim-plan

Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein, care a făcut vâlvă în România și în întreagul continent, după ce a fost acuzat că ar fi venit în România pentru a-l ucide pe Arthur, cel mai mare urs carpatin din Europa, a scăpat basma curată din scandal și chiar și-a văzut liniștit de viață în continuare.

De profesie medic, prințul austriac cu afaceri în toată lumea şi pasionat de căţărări şi vânătoare se știe că este un adevărat colecţionar de trofee. Acesta menționa anul trecut printr-un comunicat oficial că a avut un permis de vânătoare de cinci zile în România şi sublinia că natura “a reprezentat una dintre preocupările fundamentale şi este un element central în ceea ce priveşte sustenabilitatea ecologică şi socială”.

Printul de Liechtenstein, acuzat ca a ucis „regele ursilor” din Romania, revine in prim-plan
Printul de Liechtenstein, acuzat ca a ucis „regele ursilor” din Romania, revine in prim-plan

A scăpat basma curată

A fost anchetat, însă nu a fost învinuit până acum, deoarece ar fi obținut o derogare din partea Ministerului Mediului, contra unei plăţi de 7.000 de euro. Mai mult, s-a dovedit că animalul vânat de el nu era chiar cel mai mare urs din România.

Spre deosebire de Arthur, viața prințului a mers mai departe. A luat-o în vizor pe columbianca Maria Claudia Echavarria Suarez, pe care a cucerit-o. Cei doi s-au căsătorit în martie 2022 în Cartagena de Indias, în biserica San Pedro Claver, fondată de conchistadorul spaniol Pedro de Heredia.

Tânăra provine dintr-o familie foarte cunoscută, deținând una dintre cele mai frumoase case din oraș, la câțiva metri de locuința celebrului scriitor Gabriel García Márquez. Este un conac de vis, cu terase şi o curte interioară luxuriantă. Familia sa a făcut avere prima dată din agricultură, apoi din minerit, iar în cele din urmă s-a axat pe construcții, fiind o parteneră ideală pentru vânătorul prinț de Liechtenstein.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...