Nuntă cu fast în familia lui Joe Biden, chiar la Casa Albă. S-au căsătorit chiar în ziua în care președintele SUA a împlinit 80 de ani

Stan Filon 20.11.2022, 15:05

A fost nuntă mare chiar la Casa Albă. Nepoata președintelui SUA, Joe Biden, s-a măritat chiar în ziua când bunicul său a împlinit vârsta de 80 de ani! Vedeți în rândurile de mai jos cine a plătit pentru ceremonia care a avut loc la Casa Albă!

Nuntă cu fast în familia lui Joe Biden

Așadar, a fost nuntă cu fast la Casa Albă! Nepoata președintelui Joe Biden, Naomi, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, iar petrecerea a avut loc chiar la Casa Albă! A fost pentru a 19-a oară din istoria Statelor Unite când reşedinţa preşedinţilor americani a găzduit un asemenea eveniment.

Mireasa are 28 de ani și este fiica fiului președintelui, Hunter Biden, și a primei sale soții, Kathleen Buhle. Naomi este de profesie avocat și locuiește la Casa Albă împreună cu mirele, Peter Neal, în vârstă de 25 de ani, proaspăt absolvent și el al facultății de Drept. Alesul inimii sale lucrează în prezent la Centrul de Drept pentru Securitate Națională al Universității Georgetown. Cei doi proaspăt însurăţei s-au cunoscut în 2018.

Nunta cu fast in familia lui Joe Biden
Nunta cu fast in familia lui Joe Biden

Petrecerea a avut loc la Casa Albă

Nunta nepoatei lui Joe Biden a început cu o ceremonie care a avut loc la ora locală 11.00 pe peluza sudică a Casei Albe şi a fost urmată de un prânz pentru membrii familiei și pentru invitaţi. Evenimentul s-a încheiat cu o recepție, seara, care a inclus desert și dans.

Directorul de comunicare al lui Jill Biden, Elizabeth Alexander, a declarat că familia Biden va plăti pentru activitățile legate de nuntă care au loc la Casa Albă, „în concordanță cu alte evenimente private găzduite de prima familie și urmând tradițiile festivităților anterioare de nuntă de la Casa Albă”.

Atmosfera de sărbătoare se păstrează și astăzi la Casa Albă, deoarece președintele SUA, Joe Biden, își sărbătorește cea de-a 80 aniversare. Șeful statlui va fi înconjurat de cei dragi. Joseph Robinette Biden s-a născut în Scranton, Pennsylvania, la 20 noiembrie 1942 și este al 46-lea preşedinte al SUA (din 20 ianuarie 2021).

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...