Primele imagini de la botezul nepoatei Vlăduței Lupău. Cum și-a făcut apariția artista în biserică. Foto

Redacția IMPACT 01.03.2020, 17:09
Primele imagini de la botezul nepoatei Vlăduței Lupău. Cum și-a făcut apariția artista în biserică. Foto

Vlăduța Lupău trăiește momente foarte fericite, de acest 1 Martie. Artista de muzică populară și-a creștinat nepoțica, în această duminică, fiind un prijlej de sărbătoare cât de poate de inedit, pentru familia interpretei.

Primele imagini de la botezul nepoatei Vlăduței Lupău

Artista este foarte îndrăgită și are mii de fani, în mediul virtual. De aceea, Vlăduța Lupău și-a dorit să pună pe toată lumea la curent cu prilejul acestei sărbători importante, din familia ei. Cântăreața de 27 de ani are o nepoțică superbă, care îi poartă prenumele, alături de cel de Ayana.

Primele imagini de la botezul nepoatei Vlăduței Lupău. Cum și-a făcut apariția artista în biserică. Foto și video
Vlăduța Lupău și-a creștinat nepoțica, în această duminică, pe 1 martie

Cum și-a făcut apariția artista în biserică. Foto inedite

Mai mult, în fotografiile realizate pe parcursul slujbei religioase de creștinare a micuței, din acest weekend, fanii au putut remarca rapid că atât fetița creștinată, cât și artista au avut ținute vestimentare speciale. Totodată, într-un filmuleț publicat pe Instagram, artista și soțul ei au fost cei care au îmbrăcat-o pe micuță în respectiva vestimentație. Prin acest obicei creștinesc, artista pare să fi devenit și nașa nepoatei sale.

Pentru slujba de botez, cântăreața a ales să poarte un sacou în nuanțe de alb, cu aplicații din pene. O costumație similară a fost aleasă și pentru nepoata ei. Micuța Ayana a primit în dar un compleu foarte special, cu o sumedenie de perle aplicate, dar și botoșei.

Primele imagini de la botezul nepoatei Vlăduței Lupău. Cum și-a făcut apariția artista în biserică. Foto
Vlăduța Lupău și-a îmbrăcat nepoțica în port popular, după slujba de botez

Chiar artista a fost cea care le-a dat tuturor marea veste și le-a arătat mai multe fotografii, dar și filmulețe, de la marele eveniment. În plus, odată ce slujba religioasă s-a încheiat, petrecerea s-a mutat acasă la fericita familie. Acolo, micuța a fost îmbrăcată de către nașa ei celebră cu o altă costumație, cât se poate de specială. Vlăduța Lupău s-a filmat cât o ținea în brațe pe nepoțica ei, care apare îmbrăcată în port popular.

„Vlăduța Lupău și Ayana Vlăduța Lupău. Nepoțica mea de azi creștină!”, a scris artista, în dreptul imaginilor din mediul virtual.

Urmăriți Impact.ro și pe