Primele declaraţii ale Claudiei Pătrăşcanu după ce a fost cu Bădălău la munte: “L-am iertat”

Ioana Bucur 26.01.2021, 23:40

Să fie acesta sfârșitul unuia dintre cele mai mari scandaluri din lumea mondenă? Primele declarații ale Claudiei Pătrășcanu după ce a fost cu Gabi Bădălău la munte.

Claudia Pătrășcanu, primele declarații după ce s-a întâlnit cu Gabi Bădălău la munte

În plin război al declarațiilor, Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău au pus stop scandalului și au petrecut împreună la munte. Nu a fost vorba despre vreo escapadă romantică, ci despre un moment important în familia lor: ziua de naștere a unuia dintre băieți. Bruneta a vorbit despre întâlnirea cu Bădălău, la Antena Stars:

„A fost o escapadă pentru Nicolas. Am venit la munte și l-am sărbătorit! Ne-am văzut aici, Gabi a venit la munte, l-am sărbătorit împreună pe cel mic! Încă nu e ușor ceea ce se întâmplă, dar lăsăm instanța să hotărască și mergem înainte, la un moment dat trebuie să divorțăm. Suntem părinți pentru acești doi copii minunați. Gabi a fost tot timpul la aniversările copiilor, a fost invitat!”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau au facut pace si au sarbatorit impreuna ziua micutului Nicolas, fiul lor
Claudia Patrascanu si Gabi Badalau au facut pace si au sarbatorit impreuna ziua micutului Nicolas, fiul lor

„L-am iertat”

În ciuda tuturor acuzațiilor pe care și le-au aruncat de la unul la altul, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au putut să pună pauză scadalurilor și să se comporte ca o familie, de dragul copiilor. Bruneta a dezvăluit că nu a vorbit prea multe cu bărbatul care îi este, încă, soț, în ziua în care s-au întâlnit a munte. Mai mult, Claudia a spus că și-ar dori ca, la un moment dat, să îl poată considera pe Bădălău un prieten, pentru ca băieții lor să crească într-un mediu liniștit, ferit de tensiuni și certuri.

„Eu pe Gabi l-am iertat de mult ca om, am respectat toate dorințele lui, nu se mai pune problema de a continua căsnicia sau de a ne reîmpăca. Vreau doar să fim prieteni pe viitor, că acum nici de prietenie nu e cazul, încă ne războim prin instanță. În momentul ăsta doar cei mici mă intersează, educația lor, o fac pentru copiii noștri!”, a adăugat Claudia Pătrășcanu, pentru aceeași sursă.

Claudia Pătrășcanu, mesaje halucinante trimise Biancăi Drăgușanu

Vestea că Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu se pregătesc de nuntă ar fi scos-o din minți pe Claudia Pătrașcanu.

„Claudia i-a scris Biancăi mesaje peste mesaje, a terorizat-o. I-a spus că vrea să îi vorbească de la femeie la femeie, să îi explice ce fel de om e Gabi. Și apoi au urmat texte kilometrice, în care Claudia și-a spus năduful. I-a spus Biancăi că el nu are atâția bani pe cât vrea să pară, că are multe amante, că nu poate fi bărbatul unei singure femei. Că o agresa fizic, că e un bărbat care umilește femeile.”, a spus un apropiat al Biancăi Drăgușanu pentru Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe