Pentru cine a vrut Gabi Bădălău să se arunce de pe pod. Claudia Pătrășcanu și-a dat de gol fostul soț

Ioana Bucur 23.01.2021, 18:59

Au transformat divorțul într-un adevărat război. Claudia Pătrășcanu nu mai are niciun motiv să se ascundă și și-a dat de gol fostul soț. Pentru cine a vrut Gabi Bădălău să se arunce de pe pod.

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri șocante despre tatăl copiilor ei. Pentru cine a vrut Gabi Bădălău să se arunce de pe pod

Războiul declarațiilor continuă cu un nou episod șocant. Claudia Pătrășcanu a dezvăluit, la Xtra Night Show, la Antena Stars, detalii despre tatăl copiilor ei și cel care îi este, încă, soț. Frumoasa brunetă l-a dat de gol și a spus pentru cine a vrut Gabi Bădălău să se arunce de pe pod.

Claudia Pătrășcanu susține că soțul ei ar fi cheltuit mai bine de 200.000 de euro cu femeia cu care o înșela. Bruneta a mers mai departe, cu o afirmație șocantă. Ea a spus că Gabi Bădălău le-ar fi spus părinților săi că s-ar arunca de pe un pod pentru amanta sa.

„Pentru amantă a avut 200.000 de euro, pentru copiii lui nu. Părinții lui nu au vrut să dea banii, iar domnul Bădălău senior știa de amanta fiului lui, pentru că a cunoscut-o la el în birou. Gabi le-a zis părinților lui că el se aruncă de pe pod pentru amanta lui. Gabi are un defect, minte foarte mult! Nu îmi doresc nici un divorț amiabil, ce îmi va da instanța, aia va fi. Acum el îmi pune lunar niște bani în cont, cât vrea el!”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Xtra Night Show.

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau
Claudia Patrascanu si Gabi Badalau

„M-am trezit cu el la ușa mea”

Claudia Pătrășcanu a ținut să sublinieze că a fost dintotdeauna un om muncitor și că nu s-a căsătorit cu Gabi Bădălău pentru averea familiei, ci din simplul motiv că era îndrăgostită de el. Ea a povestit cum, după ce i-a spus că este însărcinată, s-a trezit cu el la ușa casei, fericit că urma să devină tată. Însă șirul lung de minciuni a dus la destrămarea poveștii de iubire.

„Am muncit tot timpul. M-am căsătorit din dragoste. Într-un final am zis să îl cunosc, să îi dau o șansă. Eu eram îndrăgostită de el când am rămas însărcinată. I-am trimis testul și m-am trezit cu el la ușa mea. S-a bucurat. El își dorea copilul. I-am zis doar că nu suport minciuna. Gabi tot timpul a mințit. Minte și minciuna este o boală. Își mintea și părinții. Și pe mine. Mergem mai departe în instanță. Fiind un om foarte slab și neajutat. Păi dacă tot așa spune mătușa că am plecat ca o regină. De unde? Omul cu care am făcut copii m-a trădat, m-a dezamăgit.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu l-a înfuriat pe tatăl lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a făcut ceva ce l-ar fi deranjat atât de tare pe Nicolae Bădălău, tatăl actualului ei soț, încât și-ar fi dorit să depună o plângere penală împotriva ei. Surse din apropierea familie au declarat, tot pentru emisiunea lui Dan Capatos, că afaceristul ar urma să vorbească cu apărătorii fiului său pentru a-i face o plângere penală brunetei pentru violarea corespondenței, după ce artista a publicat o serie de mesaje transmise între membrii familiei Bădălău.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI