Claudia Pătrăşcanu, adevărul despre banii ceruţi lui Gabi Bădălău. Care este suma reală: “Minte foarte mult”

Ana Anitoiu 26.01.2021, 08:17

Claudia Pătrăşcanu a spus câți bani i-ar fi cerut, de fapt, lui Gabi Bădălău, noul iubit al Biancăi Drăgușanu, cu care vedeta a fost recent într-o vacanță în Maldive. Cântăreața susține că fostul ei partener de viață minte foarte mult și că afaceristul a făcut o declarație uluitoare referitoare la amanta lui, în fața părinților săi. Soacra artistei i-ar fi trimis un mesaj de necrezut fiului ei, în toiul conflictului.

Claudia Pătrăşcanu, despre câți bani i-a cerut lui Gabi Bădălău

Conform afaceristului, Claudia Pătrășcanu i-a cerut la partaj o casă pe un teren în Corbeanca, o mașină și o sumă fabuloasă, lunar, pentru cei doi copii pe care îi au împreună. Artista a explicat că a ajuns la un acord cu soțul ei, la mediere, dar că apoi el s-a retras din înțelegere.

”După ce am văzut toate cheltuielile făcute cu amantele lui, normal că am cerut și eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, suma mincinoasă și fabuloasă, pe care soțul meu a zis-o! El a cheltuit 200.000 de euro cu amanta! Noi ne-am înțeles amândoi la mediere. M-a pus să mă interesez la Cambridge pentru copii și să găsesc o casă pentru copii. Când am găsit școala, casa, el s-a retras”, a povestit Claudia Pătrășcanu, la emisiunea ”Xtra Night Show”, ce s-a mutat de curând de la Antena 1 la Antena Stars.

Claudia Patrascanu, adevarul despre banii ceruti lui Gabi Badalau. Care este suma reala Minte foarte mult
Claudia Patrascanu

Motivul pentru care Gabi Bădălău s-a răzgândit. Ce mesaj i-a trimis mama lui

De asemenea, cântăreața a spus că părinții lui l-au determinat să se retragă din acordul la care ajunsese. În plus, mama lui i-ar fi trimis un mesaj uluitor în legătură cu artista. La rândul lui, Gabi Bădălău le-ar fi spus părinților săi că este dispus să se arunce de pe pod pentru amanta lui. De altfel, Claudia Pătrășcanu i-a trimis mesaje Biancăi Drăgușanu legate de comportamentul afaceristului. Mai multe detalii, AICI!

”Părinții lui nu au vrut! Mama lui i-a zis într-un mesaj: nu vreau să-i dai nimic! Asta a fost o strategie a familiei, ca să mă discrediteze că eu cer bani! Acum va stabili instanța! Pentru amantă a avut 200.000 de euro, pentru copiii lui nu. Părinții lui nu au vrut să dea banii, iar domnul Bădălău senior știa de amanta fiului lui, pentru că a cunoscut-o la el în birou. Gabi are un defect, minte foarte mult! Nu îmi doresc nici un divorț amiabil, ce îmi va da instanța, aia va fi. Acum el îmi pune lunar niște bani în cont, cât vrea el!”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu, despre banii pe care mama ei i-a primit ca să stea cu nepoții

Totodată, la ”Xtra Night Show”, cântăreața a vorbit despre motivul pentru care mama ei a primit bani ca să stea cu nepoții ei, după cum a dezvăluit mătușa afaceristului. Cântăreața a explicat cum s-a ajuns la acest lucru și a precizat că i se pare că această informație a fost făcută publică cu răutate. În ciuda conflictului în care se află, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost fotografiați împreună. Vezi AICI în ce context!

”Mama mea a fost lângă noi de când s-a născut Gabriel. Mama lui a zis că ea nu știe, nu se ocupă de copii. Mama făcea naveta la primul copil ca să vină să ne ajute. Mama avea atunci trei joburi pe litoral, avea 4.500 de lei pe lună. Eu la al doilea copil nu găseam bone, menajere, că nu voiau să le facă carte de muncă. Gabi a zis ca mama sa-și lase servicul să vină. Mama a zis că nu lasă serviciul și Gabi a zis veniți că vă ajutăm. Eu i-am dat banii mamei cu mâna mea”, a explicat Claudia Pătrășcanu.